Dagarna går i raketfart...

image74

Tisdagen är snart slut! Vart tar dagarna vägen?
Har farit runt på jobbet som en överspeedad hottentott! Men jäklar vad jag har hunnit med :) Måndagen började med att jag tog tag i våran webbsida där jag bestämt att vi skulle lägga ut en digital ansökan så den som ansöker om LSS lätt ska kunna skriva ut den själv hemma om man inte vill ringa oss. Vi hade den inte själva heller digitalt utan jag fick tag i den via en annan enhetschef i en annan förvaltning som har hand om LSS för vuxna. Hon tyckte det var en jättebra idé och de gjorde likadant de också. Så efter att ha varit sjuk och jag nu fått tag på den så ville jag naturligtvis få ut den på en gång. Så jag skickade mail till våran webbansvarige om han kunde lägga ut den åt oss, vilket i sin tur medförde att han frågade om jag var intresserad av att bli webbansvarig då han gärna skulle vilja ha någon att dela det ansvaret med. Så jag sa ja. Pratade med chefen idag och hon tyckte det var jättepositivt att jag ville göra det. Så det känns skoj. Sen har jag fixat och grejat med en massa annat också, men ska inte tråka ut er :) Kollegorna undrar säkert vad jag gjort på mina dagar hemma :)

image72

Som jag skrev i mitt svar till Mallis kommentar i föregående inlägg så tycker jag "Gone baby gone" var sådär faktiskt. Hade hört att den skulle vara bra, men fick ingen känsla för varken filmen eller personerna i filmen. Den kändes väldigt ytlig på nåt sätt. Så skulle nog inte ge den mer än 2 av 5, möjligtvid 3 - av 5. Så den var nog lite av en besvikelse.

image35

Har fortfarande inte fått någon böteslapp för fortkörningen, men jag är glad så länge den håller sig borta. Hoppas hoppas det inte kommer någon! Men en sån tur har jag väl inte.... den kommer säkert i sinom tid. Hoppas jag får igenom mina reseavdrag då som jag deklarerat för, så det inte blir nåt krångel med det. Blir några tusenlappar jag får tillbaka och det skulle sitta fint till sommaren. Man har ju rätt att dra av reseavdrag så det ska väl inte vara några problem hoppas jag. Har t.o.m skrivit en separat uträkningslapp och tagit med alla tåg- och busstider för att redovisa att jag tjänat in minst 2 timmar när jag pendlade med bil till skolkuratorsjobbet utifall att de skulle efterfråga nåt sånt. Skönt att ha deklarerat klart nu i alla fall så man inte sitter med det in i det sista. Är ju himla smidigt nuförtiden att man kan deklarera på nätet! Och så får man pengarna lagom till midsommar!

image73

Nu ska jag kolla på "Desperate housewives", göra matlåda och sen titta på "Christine" och sen "Brothers and sisters" och sen är det läggdags, sova och sen dags att gå till jobbet igen. Äta, se på tv och sova....hmmm roligt liv man har ;) men man hinner inte så mycket mer i veckorna. Mer än träna också förstås. Men social det är man inte i veckorna....förutom på torsdag då...för då ska jag faktiskt hem och fika hos en kompis :)

Have a great week!
image18


Kommentarer
Postat av: Mika

Kul med webbansvaret - det passar ju perfekt med din bakgrund också!

Håller med om att tiden bara rinner iväg under veckorna men träningen bara är en sak jag inte prioriterar bort!!! Men man önskar man skulle hinna vara mer social i alla fall....

Nu sticker jag till Malmö igen på tre dagar - tillbaks på fredag igen.

Kramisar
Mika

Postat av: Fredrik

Men du webbnissa... det är fint så... kom på att det säkert borde ge mer pengar i lönekuvertet med och det passar säkert bra om du nu får lappen du väntar på. Kanske är det så att de bara sparade kortet på en söt kvinna så att de skulle ha något att beundra varje morgon. =)

2008-04-23 @ 00:05:17
URL: http://www.egobloggen.se
Postat av: Anonym

Mika: Ja det faktiskt lite skoj att ha en fot kvar i webbvärlden också :) Ska ha möte med imorgon om det. Blir spännande.
Nej, du har alldeles rätt, träningen är inget jag heller vill prioritera bort. Den är viktig!
Hoppas att du får det trevligt i Malmö den här gången också! Kramisar tillbaka

Fredrik: Nja, jag har ju precis fått löneförhöjning så är väl lite tveksamt om det blir någon mer höjning nu. Men ska höra om den andra webbansvarige har mer i lön pga. det. Det borde ju vara så.
Hahaha, tror nog inte de tycker jag är så söt. Jag skulle tro att det syns att jag svär för jag blev arg som ett bi när jag såg att det blixtrade till :)Möjligtvis har de sparat den för att ha något att ha roligt åt ;) Fast tanken var ju god :) Kram

2008-04-23 @ 23:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback