Söndag

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Livet är verkligen inte enkelt, men jag önskar verkligen att det var åtminstone LITE enklare ibland. Det känns tungt just nu. Det ska inte behöva vara så. Jag vill ha ut mer än så, inte känna mig ledsen. Hur kan tjejer och killar prioritera så olika? Eller är det för att man inte vill tillräckligt mycket? Men varför fick jag då inte vara ifred? Jag grubblar och grubblar och får inget att gå ihop. Det började ju så bra... :(

Helgen har gått och den försvann snabbt känns det som. Igår var jag hemma hos min farbror, faster och kusin på min fasters födelsedagsfirande. Hon fick islandshästridning i present av oss. Hon blev jätteglad för det. Vi var lite oroliga över att hon skulle vara skraj för hästar, men det gick hem som tur var och hon tyckte det skulle bli jättekul. Så ska ringa och boka tid till i början av maj. Hoppas jag kan få samma häst igen som jag blev så förtjust i. Det var en jättefin helvit islandshäst. Till och med ena ridinstruktören sa till mig att det såg ut som vi verkligen hade funnit varandra och det kändes faktiskt som man var ett med hästen.

På fredag ska jag på opera för första gången i mitt liv. Kan inte påstå att jag någonsin varit speciellt intresserad av det. Har inte riktigt kännts som min grej. Men så blev jag tillfrågad om jag ville följa med så jag tänkte att vad sjutton, jag får väl ge det en chans i alla fall. Man ska väl testa en gång i alla fall innan jag säger nåt. Så nu ska jag gå i alla fall. Jag hoppas att det blir en upplevelse, men vi får väl se.


Nej, nu ska jag ta och gå och försöka sova lite. Är ju arbetsdag imorgon igen. Lägger in en bild på älsklingskissen och min allra finaste vän. Men är väldigt glad över alla mina andra vänner också!

image18

image37


Kommentarer
Postat av: mallis

Åh lille fine kissen. Hon är jättefin.

Hoppas allt känns bättre. Kram på dig.

ps. Var på opera i Tallinn för en herrans många år sedan. Inget för mig, men det kan ju vara för att jag inte fattade ett dugg. Hoppas det blir bra och lite kul i alla fall.

Postat av: Fredrik

Lider med dig ang P, genom vår London vän har jag lite info från tidigare.

Opera låter skit häftigt... det skulle jag gärna gå på.

Hoppas din vecka blir bra! kra,

2008-04-07 @ 22:43:31
URL: http://www.egobloggen.se
Postat av: Dan

Jag var på trollflöjten som är skriven av Mozart för ett par år sedan och det är fantastisk musik med handling. Jag hoppas att du får en toppenkväll och att du uppskattar operan; det gjorde jag. Det är nog bra om du har lite bakgrund, så leta efter ett program inför operan; det brukar finnas att köpa. Vilken opera är det förresten?

2008-04-07 @ 22:55:42
URL: http://dandarache.sprayblog.se
Postat av: Norpan

Malliz: Tack :) Hon ser nästan ut som en prydnadskisse på bilden.
Nä, känns inte så mycket bättre men finns heller inte så mycket att göra åt saken just nu heller.
Jag hoppas att jag ska förstå operan i alla fall. Den är på italienska och jag har bara läst spanska som jag knappt kommer ihåg nåt av, men å andra sidan finns det text så det ska nog gå bra. Mitt motto är att man alltid ska testa allt en gång, så det gör jag nu. Kram

Fredrik: Tack. Ja, J känner till en del. Får väl skylla mig själv antar jag. Men trodde nog att han skulle ta vara på sin chans när han till slut fick den efter mycket övervägande.
Ja, det ska bli spännande att gå på opera. Får rapportera sen vad jag tyckte.

Dan: Ska gå på Falstaff. Har kollat lite innan vad den handlar om, men finns säkert lite mer utförlig information någon annanstans också. Tack för tipset! Såg ditt mail. Svarar imorgon för nu är det dags för sängen.

2008-04-07 @ 23:35:10
URL: http://lillanorpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback