Valborgsledigt...

image78Klockan är mycket och ska gå och lägga mig. Ska börja 6.30 imorgon också för att kunna gå hem vid lunch. Ska bli så skönt att vara ledig några dagar. Är nästan imponerad av mig själv att jag faktiskt orkade med att jobba trots att jag mått så dåligt hela tiden. Fast egentligen är det väl mest dumdristigt när man tänker efter.... Var nära att gå hem vid lunch idag, men proppade i mig två alvedon och stod ut resten av eftermiddagen också. Jag har nog fått någon bacill också förutom allergin upptäckte jag igår när jag mådde som allra sämst. Jag hade ju proppat i mig alvedon då också och kände mig som en kamin från och till så jag fick ta av mig till kortärmat. Sen på kvällen fick jag lov att hjälpa brorsan och Y som höll på att flytta ur det sista grejorna ur sin gamla lägenhet. En firma skulle komma och flyttstäda klockan 8 imorse och brorsan jobbade kväll till sent på natten. Så jag körde 2 vändor med grejor. Det är ju i samma område så var ingen långkörning. Sen bor de typiskt nog högst upp och trots att jag bara bar några få saker upp för trapporna var jag helt slut. Benen krampade nästan och jag kände att jag mådde piss. När jag kom hem hade jag bara lite darr på rösten kvar och fick knappt fram något när jag skulle prata, sen värkte det i kroppen och jag började frysa. Stoppade i mig alvedon och gick och lade mig. Vaknade mitt i natten av att jag var helt dyngsvettig! Så fick upp och byta linne. Så hade definitivt feber, men kollade aldrig hur mycket. Imorse åkte jag iväg till jobbet med alvedon igen. Har haft feber under dagen också har jag kännt. Men nu på kvällen känner jag mig faktiskt piggare och har ingen alvedon i kroppen nu så tror det börjar vända. Har nog ingen feber nu. Så jag hoppas att jag ska vara i hyfsat skick för att fira Valborg imorgon kväll. Min läkare skrev ut cortison utifall att det skulle bli akut, men det värsta är nog över nu tror jag. Kör på med dubbla nässprayer. En allergispray och en vanlig. Det går bra några dagar enligt Apoteket. Så jag hoppas jag ska vara fit for fight igen snart. Har ont i varenda liten muskel i magen och i ryggen för jag haft sån astmahosta hela tiden. Man använder verkligen småmuskler som man inte använder annars tydligen när man tränar magen på gymmet :)
 
Efter jobbet idag var jag och köpte kött till grillningen imorgon. Ska tydligen bli fint väder vad jag har hört.

Har ni sett det där läskiga i Österrike då??? Vilken fruktansvärd historia och vilket psyko! Hoppas Fritzl blir inspärrad på livstid! 7 barn med sin egna pappa och sen varit inspärrad i 24 år under jorden i de där hemska smala korridorerna och skitiga rummen. Så jäkla sjukt! Ett under att de lever! Dottern, första äldsta kan ju aldrig må bra igen! Att nåt sånt där bara kan hända. Vad är det för sjuka människor att få för sig nåt dylikt och sen vara social och trevlig mot andra utanför huset. Det kan man verkligen kalla en psykopat!

Har varit och klippt mig idag efter jobbet också. Blev jättenöjd. Hon klippte upp mitt hår mycket mer så blev riktigt bra! Skönt att känna att man har lite nytt. Nu ska jag bara tona om håret också. Fast det gör jag själv, men köper toningen hos frissan. Håret känns så fräscht när man precis har klippt det :)

Imorgon måste jag köpa nåt överdrag att ha på bilen nu när jag får lov att ta tillbaka min parkering som är precis under en jäklans björk. De vägrar att ta ner björken och den släpper ju en sån där massa klibbiga frön som förstör lacken på bilen. De går ju inte att få bort hur som helst utan sätter sig kvar som klister. När man gjort lackbehandling så vill man ju inte förstöra bilen genom att få nåt sånt på den. Men frågan är vad jag ska ha. När jag kollade som hastigast idag på Biltema så fanns det ett sånt där som man täcker hela bilen och det känns ju lite väl drastiskt. Och ett annat täckte bara taket och fönstret fram och bak. Så frågan är ju hur jag ska göra. Grannarna lär väl undra. Att andra inte är rädda om sina bilar....de står ju också under björkar.... Så man känner sig ju lite larvig om man ska hålla på och täcka över bilen helt. De lär väl undra. Men vad ska man göra.... Man kanske ska höra någon annanstans om det finns nåt tips.

Nej, nu måste jag sova. Trevlig Valborg på er!
image18

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback