En liten uppdatering kommer här...

Morsning! Snart sovdags så blir ett litet kort inlägg så här på söndagskvällen. Som sagt så har det varit några intensiva veckor med lite sömn och känns som jag knappt har varit hemma. Förra helgen åkte jag fredag och var hemma måndag kväll igen. Det var en helg med extra lite sömn, men mer om det i veckan. Var en rolig helg i alla fall!

I veckan som var hade vi två utvecklingsdagar med jobbet då vi var på ett hotell i stan där jag jobbade. Var på en fruktansvärt tråkig föreläsning på onsdagen som jag lika gärna kunnat vara utan. Det finns inget i den som jag kan ha nytta av i mitt arbete eller på fritiden. Så tillbringade tiden med att sitta mycket i andra tankar. Skulle någon fråga mig vad den handlade om skulle jag ABSOLUT INTE kunna återberätta något. Så mycket fastande ifrån den. Grupparbeten hade vi också och fick diskutera saker som man redan diskuterat 100 gånger. Så inte heller det gav speciellt mycket. Det vi hade mest nytta utav dessa dagar var väl det vi gjorde på torsdagen då vi fick jobba i våra yrkesgrupper, dvs. jag och min kollega A. Vi jobbade på med vår verksamhetsplan och diskuterade lite annat också hur vi kan utveckla vårat arbete utöver den processkartläggning som vi jobbat på och som vi snart är klara med nu. Maten var kanongod dessa dagar! På onsdagen käkade vi lax, kvällen grillat kött som de grillade utanför hotellet på terassen och på torsdagen fick jag en annan favorit, stekt strömming med hemmagjord potatismos!

I helgen har jag varit på 2 kräftskivor. Då jag redan käkat kräftor 2 helger på raken blev det bara kräftor på fredagen. På lördagen valde jag att hoppa över kräftorna och käka paj och grekisk sallad istället. Kräftskivorna kan sammanfattas med tävlingar, en 6 veckors bebis, popcornätning med kinesiska pinnar, snapsvisor, fleecefiltar och god mat. Söndagen tillbringades i stugan och hos kompisen C med solsken hela dagen. Märks att hösten kommit nu! Det var varmt i solen men kallt i luften. Har också varit ute och sprungit 5 km i spåret i helgen med kompisens M´s hund lilla F. Det gick jättefint! Hon spurtade på bra när hon väl fick the hang of it. Först sprang hon nästan bakom mig och då tänkte jag att nej, vi kommer nog få lov  att gå. Men sen gick det så fint så. Hon sprang hela vägen förutom med några korta stopp för vattendrickning och bad av tassar. Så det kommer bli fler gånger om jag får låna lilla F igen! Men nu är det dags att sova känner jag. Är sååååååå trött, så trött!

Har förresten bokat om min tatueringstid. Det blir några dagar tidigare nu, den 25/9 istället. Skulle rida den dagen jag bokat så tänkte det kunde bli lite tajt om tid. Är så spännande! :)

Imorgon blir det en lång dag! Ska ha information på ett föräldramöte på kvällen mellan 18-20 eller nåt sånt! Men lite mer ingående uppdatering kommer i veckan!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Fredrik

ÄNTLIGEN! =)



Helt okej att du lever ditt liv istället för att hänga på nätet och uppdatera oss om ditt liv. Kan inte tala för någon annan men det är min åsikt iaf.



Hoppas allt är till frökens belåtenhet!

kram

Postat av: Lejonhjarta

En månad till tatuering... spännande! Jag gillar programmet Miami Ink och ibland blir jag så sugen på att skaffa en tatuering jag med. Men, samtidigt så inser jag att de där killarna är riktigt, riktigt skickliga på vad de gör. Jag hoppas vi får kika på din tatuering senare och se hur de lokala förmågorna står sig :)

2008-08-25 @ 08:24:59
URL: http://blogg.lejonhjarta.se
Postat av: Norpan

Fredrik: Ja, ibland är det lite svårt att vara på alla ställen samtidigt. Ibland måste verkliga livet få ta lite plats också! Hoppas skolstarten gick fint! Kram på dig

2008-08-25 @ 15:58:32
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Norpan

Lejonhjarta: Ja, det ska bli riktigt spännande :) Hade nog aldrig trott jag skulle göra en. Var som brorsan sa: Ovanligt för att vara dig! Men kan vara lite kul också! Lite måste man väl överraska också ;) Har fått den godkänd av dem som sett den i alla fall att den är snygg :)(åtminstone vad de säger...) Lägger upp en bild på den när den är gjord så ni får se den också! Har missat Miami Ink men har hört att det ska vara bra. Får väl ta och kika på det OM jag inte blir mer nervös av det ;)

2008-08-25 @ 16:06:09
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Lennart

Har också suttit på såna där trista föreläsningar. En gång var jag på en mässa som Carl-Jan Granqvist invigningspratade på. Då höll jag på att somna stående! I början lyssnade jag men sen började han svamla om Lovikavantar, saxar och jag minns inte vad, då stängdes mina öron och jag tittade runt på besökarna runt omkring istället. Sen stod jag bara och stirrade rakt ut i fjärran tills någon tog tag i mig och undrade om jag mådde bra?

2008-08-25 @ 18:20:03
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Norpan

Lennart: Ja det finns inget tråkigare! När jag är på föreläsning vill jag att det ska tillföra mig något nytt. Annars finns det väl roligare saker man kan ha för sig som att vika godispapper, rita blommor och annat eller tänka att man är någon annanstans...

2008-08-25 @ 21:33:03
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Mika

Härligt att det fortfarande är mycket kul som händer!! Usch trista föreläsningar är verkligen hemska - i helgen var jag på kurs - och mycket fångade inte mitt intresse av det som sas trots att det är ett av mina stora intressen. Då är det något som är fel tycker jag.



Spännande med din tatuering.

Kram

Mika

2008-08-26 @ 20:56:55
URL: http://msmika.blogg.se/
Postat av: Ida

Hehe, förstår om du börjar ledsna på kräftor vid det här laget :P



Tråkigt med föreläsningar som inte ger något, det är ju det som är meningen.. Så spännande med tatueringen!! Är du inte nervös? Hihi, skönt att det blir tidigare ändå. Så du slipper vänta. Jag vet inte ens om jag kan få så där kort väntetid här i Uppsala. Det snackas om ett halvår.. :S



Jaja, skönt att höra att du är på benen :) Kram!

2008-08-26 @ 22:12:00
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Mika: Jepp, trista föreläsningar och kurser som inte ger nåt är inget vidare! Då kan man verkligen ha roligare saker för sig. Konstigt nog var det de som tyckte våran föreläsning var bra. Men vilka var det? Jo pedagogerna. De var ju inom samma yrkeskategori som hon som föreläste så kan förstå det till viss del. Jepp, ska bli himla spännande med tatueringen :)



Ida: Jepp, kräftor blir det inte på ett tag nu, men har ett paket kvar i frysen...



Jo, börjar bli lite nervös faktiskt för tatueringen. Tur man inte vet hur ont det gör ;) Det är ett halvårs väntetid här också, men lyckades hitta ett ställe som inte ligger på stan och de hade haft semesterstängt och kanske inte hunnit boka upp så många ännu. Nu när jag ringde och skulle ändra var det svårare, men gick ändå bra. Skönt att slippa vänta så länge! Har man väl bestämt sig vill man ju göra den på en gång!!!! Det var dessutom billigare på detta stället så jag hoppas att de är bra! Men har två kompisar som gjort där och de blev bra. Kram kram!

2008-08-26 @ 22:25:46
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback