Picknick med busiga hästar...

Håller på och mixtrar lite på bloggen få se vad det blir i slutändan. Jag är ju en sån där som kan hålla på i evigheter tills jag blir en något sånär nöjd :) Kanske slutar att det blir nåt helt annat till slut vem vet.

Ikväll blir det grillning hos pappsen och hans sambo K. Brorsan och Y som nyss kommit hem från Gotland kommer också och säkert K´s dotter L och dotterdotter T. Y mådde tydligen inte så bra igår. Kan ha varit någon släng av magsjuka för hennes brorsa hade haft det i helgen. Även Y´s tvillingsyrra A mådde lite kasst så kan inte ha berott på graviditeten i alla fall. Vi får väl se lite senare när de vaknat till liv.

Igår blev det picknick tillsammans med kompisarna M, K, C och lille J. Vi var på ett ställe där de har djur, då J tycker det är kul där. Han blev allra mest förtjust i en åkgräsklippare som körde omkring på golfbanan i närheten och ville åka med samt en traktor som först kom med en hästtransport och senare med skopa. J var först bekymrad över att traktorn inte hade någon skopa och sa: "Traktor köpa skopa". Men till hans glädje kom den sen med skopa och allt :)
Tog förstås lite kort när vi var där också, bland annat på en häst som njöt av sommaren :) Kanske firade att hon hade semester....



Blev kort på lite höns också som vi hade på besök vid picknickfilten. Mysigt att ha ett ställe så nära som man kan besöka när man behöver lite extra lantkänsla i brist på att kunna åka upp till lantstället. Det finns allt från grisar, gäss, höns, getter, hästar och kaniner.

I helgen blir det en sväng till stugan i alla fall. Vi åker upp på lördagen över dagen. Vi ska lassa över lite plankor och skräp från det gamla taket på ett släp som en bonde ställt dit åt oss och som han sen ska köra bort till tippen. Kan ju vara skönt att få lite ordning på tomten. Jag hoppas att allt kommer att vara klart till i slutet av augusti så jag kan ha min årliga kräftskiva som blivit en tradition. Skulle vara trist annars. Vi brukar ju ha så trevligt. Det brukar bli musik, kubbspel, promenader, boccia, bad, prat och en massa god mat med bl.a kräftor förstås.

Hur ska man orka börja jobba på måndag igen då? Hur kan semestern ha gått så snabbt? Känns som jag har varit borta ett bra tag, men ändå inte. Hade varit skönt om man haft 6 veckors semester som jag hade förr om åren när jag jobbade inom databranschen. Då hinner man ha 4 eller 5 veckor under sommaren och ändå kunna vara ledig vid jul också eller ta någon vecka vid något annat tillfälle för att kunna åka iväg. Man är ju ledig ganska lite med tanke på hur mycket man faktiskt jobbar under en helt år! Egentligen med tanke på det borde man ju ha 10 veckor ;) Men men, är väl bara att börja på måndag. Får väl passa på att ta ut lite tid ändå med flex och så om det är fint väder.

Nej, om man skulle ta och göra sig iordning lite då och kanske ta sig iväg och handla något åt kompisen M som fick barn den 15/7. Det blev en lite tjej, som kommer heta lilla E här på bloggen. Grattis M! Kul med en tjej för har blivit väldigt mycket killar här i kompiskretsen. Blir nog något klädesplagg i alla fall. Kanske nån söt liten klänning eller nåt :) Vi får se. Finns ju så mycket söta saker till barn. Kommer bli svårt att låta bli att köpa saker när jag blir faster i vinter :)

Börjar bli dags att göra lite lunch nu känner jag så det inte blir för nära grillningen!

Kommentarer
Postat av: Jennie

söta små djur ;)

Postat av: Norpan

Jennie: Ja, visst är de :)

2008-07-17 @ 16:23:11
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback