National treasure 2 - Book of secrets

är filmen jag har sett klart idag. Gillade den! Den första kanske t.o.m är ännu ett stå vassare, men denna var riktigt bra och tycker den definitivt ska ses! Båda filmerna är spännande och underhållande. Om jag skulle ge den första filmen 5 av 5 möjliga så ger jag denna 4 av 5 möjliga.



Idag har jag annars inte gjort något speciellt. Bara varit hemma och såsat. Låg i sängen och läste länge imorse bl.a.
Imorgon blir det stugan över dagen. Ska ut med min kompis C (som är året-runt-boende där) och rida. Henns föräldrar har hästar som jag säkert nämnt förut och imorgon är det dags. Har inte ridit på "vanliga" hästar på många år, så det ska bli en upplevelse :) Någon av dessa fina hästar blir det. Troligtvis killen längst ner. (Bilder lånade av kompisen C, hoppas hon inte blir arg). Kanske kommer några egna bilder imorgon. Vi får se :)

   

Nej, nu ska jag börja kolla på en till film innan det är läggdags. Ska ta och göra lite fruktsallad till också med melon, jordgubbar och nektarin som efterrätt till den grekiska salladen som jag åt innan.












Imorgon fyller brorsans sambo
Y år också, GRATTIS GRATTIS! Kan också berätta att jag ska bli faster i vinter om allt går som det ska. Ska bli spännande och roligt! :)


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Minns du att jag sa det... =) Ha en bra dag i stugan hoppas att det inte regnar lika mycket där som det gjorde på mig nyss när jag var påväg hem från jobbet. kram

Postat av: Lennart

Tror jag har sett en del av filmen någon gång, den verkar bekant på något sätt.

2008-07-07 @ 09:13:41
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh, så fina hästar :) Lät mumsens med fruktsallad, den kanske vore nåt.. :)

2008-07-07 @ 10:00:09
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Mika

Tack för dina tips hos mig!!! Mycket användbart.



Låter hur mysigt som helst på din semester!!!! Vad roligt att du ska bli faster, kom ihåg när jag blev moster. Det var stort.



Ha en härlig ridtur idag.



Kram

Mika

2008-07-07 @ 10:46:31
URL: http://msmika.blogg.se/
Postat av: Norpan

Fredrik: Jepp, kommer ihåg att du gissade på det, så det var helt rätt :) Det vräkte ner regn lika mycket i stugan som här så tyvärr blev det ingen ridning då min kompis var lite kinkig med vädret ;) men hade trevligt ändå.



Lennart: Tänk att det var min tanke lite också, att det känns som jag kände igen vissa delar av filmen. Den är ju rätt ny så tror snarare att den kan påminna om någon annan film man sett... eller så påminner vissa scener från den första filmen. Var ett tag sen jag såg filmen så kommer inte riktigt ihåg den första.



Ida: Ja, hästarna är fina. Träffade dem idag även om det inte blev nån ridning pga. vädret. Ja, fruktsallad sitter aldrig fel, särskilt inte på sommaren :)



Mika: Så lite så, glad att kunna vara till nån hjälp :) Ja, visst är det stort att bli faster eller moster! Man blir ju väldigt delaktig, särskilt när vi bor så nära varandra, vilket jag hoppas vi kommer att göra ett tag till sen också. Köpte de första mammakläderna till Y idag när hon fyllde år. Börjar ju synas som smått nu.



Kram på er alla!

2008-07-07 @ 21:53:48
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Loppan

Åh, vad roligt och spännande, faster Jennie! Grattis! Jag misstänkte att det var så när jag läste ett tidigare inlägg då du hade varit på middag :-)

Hoppas du har en skön semester trots regnet (idag är det iofs sol här i Ea så hoppet om en fin sommar finns fortfarande)! KRAM

2008-07-09 @ 09:49:35
URL: http://loppansbubbel.blogspot.com/
Postat av: Norpan

Loppan: Tack :) Det ska bli jätteroligt! Jo, det är skönt med semester, men som sagt har ju varit lite upp- och nerväder. Men idag skiner solen i alla fall. Hoppas det blir lika fint i helgen! KRAM

2008-07-10 @ 12:44:12
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback