Stugan...

Idag har jag varit uppe i stugan över dagen. Idag har det verkligen kännts att jag har semester. Jag har bara tagit det lugnt och njutit av värmen och solen liggandes i en solstol med en bok :) Jag har också badat i vår sjö, där det var 21 grader varmt. Kan man ha en skönare dag på semestern? I stugan tog jag en himla massa bilder. Jag har kommit på att jag tycker det är himla roligt att fotografera. Tog sammanlagt 162 bilder idag från trädgården, nere vid sjön och annat! Här bredvid är 2 utav bilderna. Nedan kommer lite fler från min lilla fotosession idag (Klicka på bilderna för större format).

Området håller på och bygger en bastu nere vid sjön som är på god väg att snart bli klar att använda. Tänk vad mysigt att kunna sitta i bastun och titta ut över sjön samtidigt som man tar en kall cider och sen när man är tillräckligt varm, kunna springa nerför bryggan och ta sig ett dopp i sjön :)

Idag har vi också träffat en försäkringsman som var och kollade på vårt badrum då det blev en vattenläcka där i samband med att en granne satte på vattnet för att prova, vilket i sin tur gjorde att det rann ut vatten på golvet vid oss så det blev 1 decimeter vatten på hela golvet i badrummet. Försäkringsmannen som var och inspekterade konstaterade att hela golvet måste rivas upp och läggas nytt för det var fuktskadat. Han kommer att fixa med en firma som kommer och återställer allt åt oss. Skönt! Men inte kul att det kommer att ta hela sommaren. De måste se till att det torkar upp ordentligt först innan de kan lägga nytt. *suck* Kommer nog inte bli någon kräftskiva i stugan i år, om inte allt blir färdigt i augusti så man kan ta en sen kräftskiva då... Vi får se.

Imorgon om det blir fint väder...törs jag säga det....ska vi göra ett nytt försök jag och några kompisar och åka ut till vattnet och klipporna för att spendera en skön dag i solen (förhoppningsvis). Men vi har en backup-plan den här gången också utifall. Vi brukar ju som sagt inte ha sån tur med vädret när jag sagt att vi ska ha picknick :) Imorgon ska jag också till distriktssköterskan för att se över mitt finger. Det är fortfarande svullet och dessutom rött omkring vid ärret. Kan vara en infektion så tycker det är bäst att kolla.

  
  
  
  
  
  
   
   
 

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Du kanske ska passa på att lura någon som du känner som är i USA att köpa med sig en grym kamera hem till dig nu när du är fotograf allt som oftast.



Ni har för övrigt en himla osis med stugan men det är nu jantelagens sätt att säga att jag förtjänar en stuga med... =p



kram

Postat av: Loppan

Vilka fina bilder du har tagit. Hoppas du får en härlig semester nu! KRAM

2008-07-04 @ 20:55:32
URL: http://loppansbubbel.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Oj vilka fina bilder. Har lite bråttom så ja hinner inte läsa ditt inlägg just nu men ska göra det imorgon. KRAMAR

2008-07-04 @ 21:03:03
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Fredrik: Ja funderar på en systemkamera. Har en kompis som åker till USA på jobb lite då och då, så kanske hon kan köpa en lite längre fram. Är en rätt bra kamera jag har nu också så den duger fintfint så länge.



Ja, det är otur med stugan, men efter sommaren så hoppas jag att den ska vara i bra skick igen efter alla renoveringar. Trist över sommaren bara.



Du får väl se till att skaffa dig en stuga i framtiden eller försöka få nån i familjen att skaffa en :)



Lotta: Tack :) Hoppas ni också får en skön semester! KRAM KRAM



Sandra: Tack! Hoppas du får lite ledigt under helgen från jobbet! KRAMAR tillbaka

2008-07-05 @ 12:55:57
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback