Det var den matchen...

Usch vad tråkig match det var idag med ett totalt ryskt övertag! Svenskarna samarbetade dåligt och blev väldigt passiva. Spelade bättre i andra halvlek, men det räckte inte. De borde kunnat tagit ryskarna, men inte. Otroligt trist!!!

Idag hade vi vår sommaravslutning i en helt underbar park. Vi satt i ett växthus och käkade vår exotiska planka. Det var kanongott! Var glad över att jag hade min fodrade jacka på mig i alla fall :) Min kollega hade kul åt att jag kom i halsduk och fodrad jacka, men sen när det började regna precis när vi ätit tyckte hon inte det var lika kul utan snarare smart :) Som tur är, så är det väldigt lummigt och täta träd i den där parken så det kom inte jättemycket regn på oss när vi stod under träden och åt våra jordgubbar och glass. Precis när jag tagit jordgubbarna och skulle ta glass upptäckte jag som tur var en stor fet grön larv som passat på att hoppa ner precis på mina jordgubbar. Den hade nog inte blivit så god....

Sommarpresent fick vi också. Det blev en strandmadrass i neongrön, röd, vit eller svart. Jag valde en röd. Efter det blev det guidad tur i parken i regnet. Vi hade ändå tur, för det slutade strax regna sen och solen kom fram igen. Så tog lite bilder efter vägen. Det var som att gå i en tropisk regnskog. Bra ställe att gå om man behöver avkoppling och stressa av. Var bara cikadorna, kolibris och papegojor, och en och annan apa som fattades ;) Var en trevlig utflykt och när vi kom tillbaka till kontoret så kollade jag i pricip bara av mailen och telefonen och sen åkte jag hemåt. Jag var så trött! Kändes som jag var i en annan värld när jag åkte hem. Så jag sov faktiskt i 2 timmar när jag kom hem, fast det var tänkt jag skulle sova i 45 minuter. Hade ställt mobilen trodde jag, men tydligen var jag så trött att jag misslyckats med det.

Sen var jag i alla fall ute med Y och tog en promenad på 3 km. Var tänkt vi skulle gå i spåret, men klockan blev så mycket innan hon kom hem så fick bli den kortare sträckan runt ån eftersom båda ville se matchen mellan Sverige och Ryssland som var så deprimerande. Imorgon har jag tagit flexledigt för att hinna handla och fixa lite inför midsommar. Skönt att sova lite längre också för just nu är jag så himla trött.

Här kommer lite fler bilder från parken som jag tog idag (Klicka på bilden för större format):

           

TREVLIG MIDSOMMAR TILL ER ALLA!


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Matchen? Vilken match? Ah du menar hockey matchen från de glada Sovjetiska dagarna?



Härliga bilder från parken, där skulle jag gärna sätta min fot två kanske tre dagar i veckan. Jag måste se till att komma ut mer. Önskar dock att det fanns en bättre park här hemma på rätt sida pölen att gå i. Skulle kanske ta och testa Djurgården men det känns inte ritkigt som att det är allt för bra det heller. Vill ha det som Vondelpark i Amsterdam eller åtminstånde som runt ån i din stad. jaja.. Ha en jätte bra midsommar!



KRAMAS

Postat av: Norpan

Fredrik: Nä, matchen var väl ingen höjdare. Sverige brukar ju vara bättre än så, men så var Ryssland särskilt bra igår också. De körde väl järnet med tanke på kvartsfinalen och det gjorde inte svenskarna riktigt.



Ja, å-rundan är fin att gå. Där brukar jag springa också. Är väl 3 km. Men eftersom vi ofta vill gå lite längre brukar det bli spåret. Är skönt att gå i skogen där det är rätt tyst och man hör fågelkvitter. Ha en trevlig midsommar! Kram kram

2008-06-19 @ 09:42:42
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Mallis

Håller med om fotbollsmatchen! Vilken skitmatch, suck



Fina bilder du tagit!



Ha en trevlig midsommar.



Kram Mallis

2008-06-19 @ 10:46:50
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Norpan

Mallis: Tack. Ja, en riktig skitmatch var rätta ordet! Ha en trevlig midsommar du också!



Kram på dig!

2008-06-19 @ 13:27:37
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: mia

Trevlig midsommar och hoppas på sol!



Kramar!

2008-06-19 @ 15:25:39
Postat av: Ida

Vilka fina bilder ;D Hoppas du mår bra.. :)

2008-06-27 @ 01:03:28
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback