Lite snöpligt var det allt...

...att Spanien lyckades få in det där sista målet :( Kände mig riktigt irriterad efteråt. Vilken besvikelse. Hade varit mycket bättre med oavgjort. Zlatan skulle varit med hela matchen och sen skulle de ha bytt lite tidigare. Märktes att Sverige inte orkade riktigt ända fram vid andra halvlek. De kom upp en bit på Spaniens sida, men var som de inte orkade springa ända upp utan spelet tvärdog efter vägen. Spanien var mycket mer på vår sida och hade många fler chanser till mål. Kändes som det bara var en tidsfråga innan det skulle bli mål. Ändå lyckades Sverige styra ut målen, mycket tack vare Isaksson (som är så lång). Därför kändes det extra tråkigt när de bytte av och det kom in 2 nya spelare, Larsson och Källström och det då blev lite fart igen och sen sparkar Spanien in 2-1! Skit också! Det kändes inte rätt! Sverige gjorde en riktigt bra match! Och första halvlek var särskilt spännande! Men än är vi inte körda. Jag hoppas verkligen att vi tar Ryssland! Och jag tror vi har stora chanser till det om de sköter sina kort rätt. Hoppas att Zlatan piggnat på sig i sitt knä tills dess.

Jag var och kollade på matchen hos M & K. Även Y var med oss och kollade för brorsan skulle på killfest och kolla, så då fick Y gå på fotbollstjejfest istället med mig :) Vi köpte med oss grekisk sallad och sen blev det en massa chips och godis. Jag och Y hade också köpt med oss godis så vi hade godis för flera kompanier! Vi skrek nog ungefär lika mycket som andra fotbollsfreak! Man hade ju nästan magsår innan matchen var slut! Ser fram emot matchen på onsdag!

Lite snygga dribblingar, mål och tabbar :)