Springtur...


image125På morgonen
var jag och skjutsade iväg brorsan kl. 7.15. Sovmorgonen blev lite kortare än jag tänkt mig om man säger så ;) Sen var det ingen mening att gå och lägga sig igen tyckte jag, hade nog aldrig kunnat somna om ändå. Så först åkte jag iväg och tankade bilen. Kostade "BARA" 13.24 kr/l idag. Jäklar vad dyr bensinen är!!! Sen åkte jag iväg och tvättade min pärla, "Sigurd" som Y kallar bilen. Den blev så fin så.

När jag kom tillbaka var klockan 8.30 och då tog jag på mig träningskläder och gav mig ut och sprang en springtur runt ån. Så härligt så här på morgonen. Då kan jag ha lite bättre samvete när jag sitter och tittar på dem som springer Marathon i värmen :) Fy sjutton vad varmt de kommer att ha det! Avundas inte brorsan! Mer otur kunde de ju inte haft (även om det är trevligt för oss som tittar att det är sol). Ska bli 25 grader varmt idag! Som förra året när det var stekande värme också. Då tog ju vattnet slut på vissa av stationerna! Det får ju bara inte hända! Gäller att dricka ordentligt!  De skulle ha duschar efter vägen och saltgurka, energibars och annat i alla fall som tur är. Men tycker lite synd om dem måste jag säga!

Nu ska jag hoppa in i duschen, har precis käkat frukost. Sen ska jag cykla ner en snabb sväng på stan och köpa en till topp som jag köpte igår fast i en annan färg.

image120

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Hurtigt värre att vara uppe och springa och tvätta bil så dags en lördag. Men varför inte det har vart fint väder över din stad på fel sida pölen. ;)

Postat av: Norpan

Fredrik: Ja jag kände mig lite hurtig faktiskt, typ som en pensionär ;) De brukar ju vara uppe med tuppen trots att de inte behöver. Men med så fint väder gick ju ingen tid till spillo i alla fall utan fick ut mycket av dagen.

2008-05-31 @ 23:53:16
URL: http://lillanorpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback