Trolltider...

Kollade på Idol, men sen när det blev paus och Fredag hela veckan började fastnade jag vid datorn. Jag blev lite inspirerad av Robin Söderlund och hans nostalgi-inlägg av ett gammalt tv-program och gick in på YouTube och sökte runt lite. Hittade då gamla Trolltider-avsnitt som jag hittade på YouTube! Nån som kommer ihåg "Tvi, tvi, tvi Hasta kvasta!!" :) Tänk vad mycket man kan hitta där! Älskade den kalendern när den gick! Varför kan inte den gå i repris? Perfekt för barn! Här kommer ett litet klipp ifrån den: (Vill ni se fler avsnitt är det bara att kika in på YouTube).




På grund av att jag fastnade i Trolltider så glömde jag bort utröstningen i Idol. Men jag såg att Anna åkte ut på nätet. Jag hade hoppats på att Johan skulle åka ut, men Anna kändes helt okej också. Som sagt har jag tröttnat lite på henne. Hon har valt så trista låtar och hennes röst har inte varit lika stark som den var på audition. För den låten hon sjöng då tyckte jag hon sjöng jättejättebra! Men sen får jag erkänna att jag har enormt svårt för sångerskor som sjunger med vibrat som Cher, Belinda Carlisle så nog därför jag haft lite svårt för henne. Men idag gjorde hon "Simply the best" bra i alla fall. "Over the rainbow" däremot tyckte jag inte om alls. Hon sjöng den för sakta och hon höll sig ifrån melodin så mycket att man nästan inte hörde att det var den. Nääää, inte min smak alls. Kevin och Robin B var mina favoriter idag. Trodde nästan att Robin B riskerade att åka ut, men är glad att han fick vara kvar. Alice var inte heller någon höjdare idag. Hon brukar vara bättre. Johan får väl vara kvar pga. sina skrikiga unga tjejfans kan jag tro. Tycker ändå det var liiiite mindre skrikit idag, men han håller inte alls samma klass som de andra och han borde åka ut nu tycker jag.

Kommentarer
Postat av: w

det är han verkligen! :)

jo visst saknar man sommaren, men nu får man ta vintern som den kommer så smyger väl sig sommaren på snart!

ha en trevlig helg du också!

Postat av: w

jo visst är det de, lägga sig och kolla på serier och äta massa fika utan att få dåligt samvete. men de som är jobbigt dock är att det blir mörkt så fort, man hinner inte ens vakna förän det blir mörkt igen.

2008-11-21 @ 23:54:37
URL: http://wendialejandra.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åhhh trolltider. Varför i hela friden kan inte det gå i repris i julkalendern!!! Det är ju så mysigt. Eller varför inte Sunes jul?! Hehehe!!



Jag ville inte att Anna skulle åka. Tycker, sångmässigt, att Johan skulle hem. Sen blir det svårt för alla är så himla bra.



KRAM PÅ DIG

2008-11-22 @ 10:24:56
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Sandra: Älskar Trolltider! Har snart kollat klart på alla avsnitt på Youtube :) Roligast är efter Dorabella och Mara har förvandlats och blivit varandra! :) Sunes jul är också bra!



Ja, Johan borde åkt hem innan Anna, men sen hade det varit dags för Anna tycker jag. KRAM

2008-11-22 @ 15:00:21
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Lennart

Kommer ihåg Trolltider, tyckte den var riktigt mysig och skojig. Däremot har jag aldrig sett Idol eller någon av doku-såporna som har sänts. Fast jag har visst träffat någon som var med i Big Brother nån gång, men kommer inte ihåg vem. Det var en tjej i alla fall, för det sa en kompis till mig, han och jag var på samma fest som henne. Han frågade mig en massa om henne sen, men jag hade druckit lite för mycket för jag minns ingenting!

2008-11-22 @ 15:24:23
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Norpan

Lennart: Jepp, Trolltider är riktigt rolig! Skådisarna i den är kanon! Måste varit en rolig kväll det där...:) Men vilken otur att inte komma ihåg vem du träffat då! :) Men å andra sidan kan det inte varit Linda Rosing i alla fall då, för då hade du nog garanterat kommit ihåg henne...skulle jag tro ;)

2008-11-22 @ 15:57:18
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh Trolltider! Älskade det när jag var liten, måste också kolla på det igen=)

2008-11-23 @ 11:56:55
URL: http://festizzz.blogg.se/
Postat av: Lotta

Trolltider måste helt klart vara den bästa av alla julkalendrar som har sänts genom tiderna. Hasta kvasta!

2008-11-24 @ 22:38:46
URL: http://loppansbubbel.blogspot.com/
Postat av: Norpan

Lotta: Ja det är helt klart den bästa av alla julkalendrar! Den funkar ju än idag och säkert om 20 år med! :) Rasta kvasta!;)



2008-11-26 @ 11:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback