Morgonrocksmorgon, middag och islandshästridning...

Så här såg min lördagsmorgon ut :) En ullig morgonrock och mina Alpackasockor i ylle som jag skaffade på marknaden jag var på för några helger sedan. Så härligt är det att starta morgonen med att kunna krypa upp i soffan i morgonrock och bara ta det lugnt :) Resten av dagen tillbringades i mataffären där det skulle införskaffas några saker till middagen på kvällen, på Systemet (tänk att jag fick visa leg igen...jag blir visst ALDRIG vuxen där ;)), på gymmet och slutligen i hemmet igen. På kvällen kom Y, svägerskan över och pappas sambos dotter L. Jag bjöd på mat (pasta) och sen satt vi och snackade och kollade på "Stjärnor på is".

Fredagskvällen tillbringades med att bara ta det lugnt och kolla på Idol. Det var en sådär omgång tycker jag. Flera utav dem blir bara sämre och sämre på nåt vis... Det värsta var nog ändå Sepideh som gav sig på att sjunga min favoritlåt genom tiderna, Bryan Adams "Everything I do (I do it for you)". Hon förstörde den verkligen!!! Ingen känsla och lät som en soulkärring. Usch och fy! Var tvungen att gå ut på Youtube för att lyssna på den riktiga versionen för att få in den rätta känslan igen. Det är verkligen världens finaste och underbaraste låt! Brajjans låtar ska man inte ge sig på i första taget! Han har en otrolig röst och en sån känsla i sina låtar som ingen annan. Och oj vad minnen man har till just den låten. Har varit och lyssnat på Bryan Adams i Sthlm för flera år sedan. 1994 var året och han sjunger till och med ännu bättre i verkligheten. Han är en riktig världsartist och min största favorit.



På söndagen var jag, Y och hennes tvillingsyrra A ute på turridning. Snacka om härligt ridväder! Soligt och hyfsat varmt. Det är ju så vackert på hösten när man ser alla färgskiftningar i solskenet. Och det var så rogivande att rida. Hade favvisen N (bilden till vänster) som är så mjuk och go! Det är avkopplande bara att komma in i boxen och stå och borsta och passa på och gosa med dem samtidigt! :) Nu när jag gått på lektion och varit ute och ridit en hel del försökte jag styra hästen mer efter vad jag ville också. Annars kan de ju gärna stanna när de ser att andra stannar eller bara starta innan man gett den tillåtelse så det jobbade jag mycket med och det gick riktigt bra. Den ska göra det jag vill och inte göra något på eget bevåg. Blev en hel del tölt och 2 galoppsträckor :)

Tog också några kort på fölen som föddes i somras, ja eller den ena ville inte komma fram så den blev bara på håll. Så himla fina och söta!!!! Tog också på de söta minishettisarna som de har. Klicka på bilderna för att få se större format.


  


Efter ridningen var vi till mamma och käkade lunch tillsammans med A:s sambo A och brorsan som sovit hos mamma över natten i grannstan då han träffat sina tenniskompisar och tränat med dem inför kommande tävlingar. Han mådde som en räka efter nattens drinkar och allt vad det varit :)

På kvällen blev det övningskörning med Y som fick köra själv för första gången till Coop Forum så vi kunde handla samtidigt. Och nu är det dags att krypa till kojs. Tänk vad helgerna går snabbt! Men denna veckan blir ju kortare för min del eftersom jag är ledig på fredag (och sen även måndagen efter :)). Det blir en tripp till landet i helgen.

Imorgon är det dags för ridlektion igen!


Kommentarer
Postat av: Ida

Såna morgnar är dom bästa :) Aah.. Och hästarna då, vilka sötisar, hihi :)

Postat av: vivan

Vad härligt med egentid...

Klart att du får länka mig...blir bara glad!

Roligt med nya bloggvänner...kramiz:)

2008-10-20 @ 18:07:46
URL: http://vwellermo.blogg.se/
Postat av: Lennart

Vilka söta små hästaputtar, ser så näpna ut. Mina båda morgonrockar är också vita. Fast på den ena har det blivit en liten brun fläck efter att jag spillde kaffe på den en morgon.

2008-10-21 @ 07:07:11
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Ja,älskar verkligen såna mornar då man slipper skynda på och iväg någonstans. Just nu längtar jag till min lediga fredag!!! Ja, visst var de goa små hästarna :)Kram på dig!



Vivan: Ja egentid behöver man! Kramis



Lennart: Hahaha, ja visst var de gulliga :) Man skulle kunna stå och titta på dem i evigheter!!! Vita morgonrockar är de bästa....om man inte spiller kaffe på dem förstås :) Min är iofs gräddvit men syns inte på bilden. Tur du har en till morgonrock då, så håll dig ifrån kaffe med den ;)

2008-10-21 @ 07:28:29
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Mika

Hej!

Igår gick det inte att kommenytera hos dig. Hoppas bara det inte blir spraysjukan här! Gott har du haft det i helgen ser jag - jag hade också en slappelördag - sånt behövs och nu på hösten unnar man sig det mer! Jag såg Idol i söndags (inspelat) - håller helt klart med dig om Sepidei - förbannade kärring och som hon sabbade den låten! Var tvungen att gå på toa för jag stod inte ut. Lars är helt klart bäst!!!



Ha en bra vecka,

Kram

Mika



Hinner inte riktigt med FB också - har precis gått med i en familjesajt för att knyta lite mammakontakter - så FB får vänta tills jag är hemma med barn tror jag.

2008-10-21 @ 11:27:22
URL: http://msmika.blogg.se/
Postat av: Norpan

Mika: Jasså gick det inte att kommentera... ja, jag hoppas verkligen inte det blir samma som spray, men här har de ju egen support också, vilket de inte hade på Spray för bloggen så det ska nog lösa sig. Ja Lars är verkligen bäst på Idol. Han har ju en sån egen och speciell röst!!!

Ja, du får satsa på FB när du är hemma sen :) Kram och ha en bra vecka du med!

2008-10-22 @ 13:23:56
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback