Mysig helg på landet...

Hemkommen igen från en jättetrevlig helg! 

På fredagen var det inlämning av bil igen vid 7. Men hade tur att den blev klar redan vid 9.15! Tyvärr kunde jag inte hämta den förrän vid 11 men i alla fall. Någon utomlandsresa blir det inte i år i alla fall trist nog. Pengarna gick åt till bilen. Men det var det värt! Hade dessutom tur att de upptäckte felet för det var på väg att paja helt och då hade jag fått tvärstopp på bilen när jag varit ute och kört! Otäckt! Dessutom hade det kostat minst 10.000 kr att lagat då det blivit rejält större fel. Så kan väl tacka min lyckliga stjärna!

Käkade sen lite lunch hos mormor och lämnade kissen och kom iväg vid 13. På eftermiddagen när jag kommit upp till C var vi ner till familjens stuga för att kolla hur långt byggarjobbarna kommit. De hade rivit ytterväggen bak och en ny vägg börjar att ta form. De hade snickrat upp så man ser hur det nya fönstret kommer att bli inne i mitt sovrum. Kommer att bli jättefint! Taket höll de också på med. Ska ju läggas om, fixas om där det behövs och där läckan varit som vi upptäckte när vi själv höll på att lägga om taket. Sen ska det läggas på plexitegel (plåttak som ser ut som tegelpannor) istället. Det var två snickare på plats som såg väldigt förvånade över vad vi skulle göra när vi kom körandes med bilen, parkerade och knallade in på tomten. Men lite piska tyckte de väl aldrig vara fel att få :) Men de såg ut att sköta sig bra tyckte jag!

Sen var vi hem till C och fikade och satt och snackade. Sen mot kvällningen fick vi chansen att fira också då C fått nytt jobb! Så himla kul! Är så glad för hennes skull! Hon är verkligen värd det! Grattis C återigen hoppas det blir start snarast! :) Till middag blev det kött, klyftpotatis, trattkantarellsås och grekisk sallad! Jättemumsigt! Och så slog vi till på cider och öl till (ja cider för min del då). Undrar om jag någonsin kommer att lära mig att dricka öl....
Efter en stund hörde C.D av sig till mig och undrade om han fick komma över till oss så länge innan hans brorsa skulle komma förbi en stund, så han kom över också o tog nån öl. Sen ringde C.D när brorsan åkt hem och sa att jag kunde komma över. Så gick över och blev kvar till lördagen när det var dags att gå ut med C´s vovve som behövde komma ut och kissa, då C jobbade. Jag var sen över lite senare en sväng på em/kvällen hos C.D igen som satt och spelade gitarr. Han är helt otrolig på att spela! På kvällen var jag och C barnvakt åt hennes brorsas tre barn. Fullt sjå med tvilligtjejer och en till tjej. Var fullt liv där hemma, så man behövde inte vara orolig för att det skulle bli tyst i huset eller så ;) Lugnade ner sig lite senare mot kvällen i alla fall. Och till slut fick vi dem i säng. Pappa J kom hem vid 12-tiden på natten då vi åkte hem strax därefter. Jag var urtrött! Jag hade ju tur och kunde ta sovmorgon i alla fall medans C skulle upp och jobba igen och var tvungen att åka vid 7 stackarn! På söndagen sov jag till 10 efter att ha vaknat till 2 ggr, men ändå lyckats somna om. Var så skönt att få sova. Käkade lite frukost och duschade och var sen ut med vovven igen innan jag vid 12-tiden körde hemåt igen. Känns alltid lite vemodigt att åka ifrån byn. Det känns som mitt andra hem då jag till stor del är uppvuxen där också och har mycket minnen därfrån genom åren.

Nästa helg ska jag upp igen är det meningen. Det ser jag fram emot! Men nu ska jag gå och lägga mig för jag känner mig verkligen sliten och känner att jag håller på och somna vid datorn! Så önskar alla en god natt!

10 dagar kvar till tatuering :)

Uppdatering måndag: Fy så trött jag var imorse när mobilen satte igång och spelade en Linkin Park-låt klockan 5 imorse! Snoozade 3 gånger innan jag kom upp! Upptäckte en shampooincident i väskan jag haft med mig i helgen . Mina nya jeans hade byxbenen fulla av shampoo! Detta trots att jag haft shampoot i en påse. Mötte upp Y 06.15 och cyklade ner till stationen tillsammans. När jag kom till jobbet upptäckte jag att jag glömt jobbalmanackan hemma! Sånt får bara inte hända. Så ja, idag kan det bli en väldigt intressant dag! Tror inte att jag har nåt besök inbokat i alla fall, men kan bli överraskad... En helt vanlig måndagsmorgon med andra ord ;) Ikväll blir det ridning igen!


Kommentarer
Postat av: C

Men lilla gumman,du glömde skriva att vi faktiskt hade trattkantarellsås till köttet o klyftpotatisen oxå....:):)Bara en LITEN men nog så viktig detalj:)

Kul hade vi i alla fall o det är SÅ tomt här utan dig,trist verkligen.

Kram C

2008-09-15 @ 19:01:35
Postat av: Lennart

Cider är något jag inte dricker så ofta, tycker det är alldeles för sött. Kommer ihåg en sak ang cider. En kväll för ett par år sen en vanlig vardag hade jag varit och parkerat bilen i garaget och gick därifrån. I ett litet prång strax utanför garaget satt två tjejer i nedre tonåren. Mellan sig hade de ett flak päroncider, tydligen hade de suttit där ett tag för hälften av burkarna låg bredvid och var tomma.

Postat av: Norpan

C:Ja, jag tyckte väl att det fattades nåt! Klart det ska stå trattkantarellsås också! Den var ju pricken över i!!! :) Ja, och trist hemma är det å! Skulle hellre vilja vara hos er! Kram!



Lennart: Ja, cider är väl lite tjejdricka. Men Finns inte så mycket annat när man blev dålig av vin sist och därför inte är så sugen på det för tillfället och öl dricker jag inte alls. Men cider är rätt gott ändå. Finns ju så många varianter och även halvsöta och torra cider numera.

2008-09-15 @ 20:57:36
Postat av: Ida

Ååh, sånt där får bara inte hända på mornarna.. :-S Du får vara med om mycket du :P Jag hade inte pallat, haha! Shampoo i byxorna så där tidigt är ju inte precis drömmen. Hoppas dagen har gått bra ändå trots allt :) Kram!

2008-09-15 @ 22:17:55
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Mika

Härliga helgäventyr du har nuförtiden! Kul.

Mindre skoj medc schampooincidenten en måndagmorgon....



Kram

Mika

2008-09-15 @ 22:59:50
URL: http://msmika.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Nej, inte precis vad man drömmer om en måndagsmorgon! Jag hoppas på en bättre dag imorgon! Tur man hade helgen att blicka tillbaka mot ;) Kram!



Mika: Jepp, helger med lite kärlek och göra roliga saker med en kär vän skadar aldrig :) Kram!

2008-09-15 @ 23:11:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback