En snurrig FK-dam och lite idolsnack...

Har precis kollat klart på Idol och idag fastnade jag för Lars Eriksson Han hade en så himla mysig röst! Kanon! Han skulle faktiskt kunna göra sig på en platta. Här är hans egna låt. Den andra jag fastnade för var Mathias Sironey som sjöng "So sick". Han var inte unik direkt, men en fin röst och tror han kan bli ännu bättre om han kommer med. Jäkligt duktig på att, ja vad heter det nu igen... när man kan låta som flera instrument samtidigt genom ljud från munnen så det låter som en låt. Står helt still! Jaja, duktig var han i alla fall. Fastnar tydligen mest för killar verkar det som. Men visst fanns det tjejer som var duktiga också.

Idag var jag på ett hembesök och tillsammans med Försäkringskassan. Fick ta det på engelska för ena föräldern är därifrån. Även om man kan engelska så är det inte lätt när det gäller funktionshinder. Vissa saker vet man ju inte vad det heter på engelska och knappt dem själva heller. Men känns ju ändå lite bättre att hon från FK inte var någon höjdare alls utan knacklade sig fram :) Men det är ju viljan som räknas och det hade hon! Och det viktigaste är ju att man göra sig förstådd i alla fall. En väldigt go familj är det i alla fall. Har träffat dem själv förut!


Vi blev dock lite sena för hon från FK hade tagit fel på adress till oss så hon stod någon annanstans mot vad hon skulle möta mig. Jag skulle ha bil till dit vi skulle nämnligen. Började undra vart hon blivit av till slut. Var upp och ringde till hennes kontor för att höra med kollegorna om de visste om hon skulle till mig och jorå, det skulle hon, men det stod som sagt fel nummer på gatuadressen i hennes almanacka så det var ju bara ut och leta. Precis när jag kom ut från kontoret igen så såg jag en dam som gått förbi mig tidigare så jag sprang ifatt henne och jorå, visst var det hon. Tyckte väl hon såg ut som en från FK ;) Det tänkte jag faktiskt när hon gått förbi mig tidigare också, men när hon gick förbi utan att titta på mig så tänkte jag att nej, det var nog inte hon. I och för sig så hade hon kanske inte förväntat sig att jag skulle se ut som jag gjorde... Hade nämnligen jeans, en svart topp och svart kort skinnjacka :) till skillnad från hennes fkortare ullrock och portföljliknande väska :) Men hon var trevlig så blev ett bra besök tycker jag.

Den där familjen har lite otur bara. Förra gången jag skulle dit dök inte tolken upp som jag skulle ha med mig i bilen (tolken var för att översätta lagarna och insatserna på engelska, vilket inte är helt enkelt) och sen kom inte hyrbilen när den skulle och när den väl kom så var det ju alkolås som jag hade problem med och inte fick igång. Så kom väl säkert mer än en timme försent. Och nu kom vi också försent men 20 minuter sent då. Men vi dök ju upp i alla fall och det var det viktigaste.

Imorgon är det äntligen fredag och ska bli himla skönt att få vara lite ledig igen! Har varit en hektisk vecka!!! Men har minskat ärendehögen i alla fall, även om det är många kvar. Blir nog en rätt lugn helg den här helgen med. Inget särskilt planerat än så länge, men det kan säkert dyka upp nåt. Imorgon ska jag i alla fall hämta mamsen på stationen i grannstaden då hon kommer med tåget efter att ha varit på kryssning. Hade tydligen köpt öl så hon ville inte gärna gå hem :)

Gud vad kvällarna går snabbt. Känns inte som man hinner komma mer än hem förrän det är dags att gå och lägga sig. Det är väl därför jag har lite svårt att komma i säng tidigt kanske... Har haft ett trevligt telefonsamtal på kvällen också idag igen :) Men, nu är det dags att gå och lägga sig!

20 dagar kvar till tatuering!

Kommentarer
Postat av: Idoltittare

A.C sade att "man kommer inte till en audition i keps" till en tjej (som visserligen gick vidare), efter hiphopkillen från Skåne...som också hade keps.

What's the diff??

2008-09-05 @ 13:07:47
Postat av: Norpan

Idoltittare: Ja det har du alldeles rätt i. Borde gälla samma för honom också såklart! No diff what so ever.

Postat av: Ida

Hoppas, hoppas du får en roligare helg än jag som är sjuk. Och OM du tar ett glas, kan du väl ta ett åt mej med? ;D Kram!

2008-09-05 @ 22:07:47
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Stackare! Vad trist att vara sjuk på helgen! Ja, roligare helg kommer jag nog definitivt få med Will Smith på besök ;) Närå, men skrev i min status på Facebook: Ska kolla klart på "Hancock" med Will Smith ikväll. Hörde inte hur roligt det lät förrän jag skrivit klart och orkade inte ändra. Tänkte att endera kommer någon kommentera det eller så kanske man inte tänker på det. Men jorå. En tyckte det var coolt att jag skulle ha Will Smith på besök :) Så det blir Will & jag ikväll då ;) så kanske blir nåt glas också :) Nä, tror ärligt inte det blir nåt glas förrän nästa helg när jag faktiskt ska på fest. Men annars lovar jag att göra det! Krya på dig! Kramis!

2008-09-05 @ 22:39:44
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback