Kämpig vecka...

Ska åka upp till landet idag igen. Ikväll blir det förmodligen marknad som står på schemat. En mindre marknad dock. Blir en mycket större marknad nästa helg.

Veckan har varit kämpig. Har en brukarfamilj som tar mycket energi från mig. Det är en familj som beter sig hotfullt, förolämpande, skriker och härjar. De ansöker om saker som är helt omöjligt att få igenom. Familjen kommer aldrig att vara nöjda oavsett. Blir det mer förolämpningar så kommer jag anmäla. Det finns lag på det med förolämpningar och hot mot tjänsteman/myndighetsperson. Jag kommer inte träffa familjen muntligt om min chef inte får närvara (vilket inte accepteras av familjen). Så då får det bli skriftligt. Har ingen skyldighet enligt lag att träffa personen. Vi ska dessutom få gå en utbildning i säkerhet och våld/hot nu genom en vakt som jobbar inom kommunen som brukar hålla i utbildningar. Till största delen är mitt arbete väldigt behagligt och trivsamt. De allra allra flesta familjer är hur bra som helst att ha att göra med. Detta är mer ett undantag än nåt vanligt som tur är. Men det är tillräckligt vill jag lova! Särskilt när man hör ifrån personen stup i ett. Jag är inte den första handläggaren som det körts slut på. Men nu är det dags att sätta ner foten tycker jag. Man ska inte behöva bli utsatt för vad som helst i sitt arbete.

Min mage har dock tagit stryk av veckan som gått så har varit hemma igår och idag. I veckan höll jag dessutom också på att somna på ett möte. Det är tredje gången. Jag är så hiskeligt trött på eftermiddagarna. Så jag har faktiskt beställt tid för att ta prover och se om jag har brist på nåt i kroppen. För det börjar bli ett problem känner jag. Särskilt när andra börjar reagera.

På tisdag ska jag också på min anställningsintervju. Ska faktiskt bli intressant. Skulle vara lite kul om det kunde bli nåt av det. Skulle vara skönt bara att få komma närmare hem och få testa på nåt nytt och utvecklas vidare även om jag bara jobbat i strax över året med det jag gör nu.

Vår stuga börjar bli klar. De ringde och talade om det i går morse. Det ska sättas panel i mitt sovrum på väggarna bara. Sen är det badrummet som är kvar och det kommer nog gå rätt snabbt av vad jag hört.

Nu ska jag göra mig iordning och packa. Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Tyvärr så är världen full av idioter som gör allt för att de ska få som de vill. Anser de sig ha rätt till något så ska de ha det och det spelar inte någon roll vilka de trampar ner på vägen. Dessutom verker det vara helt okej att ta ut sin ilska på människor som försöker göra sitt bästa i sitt yrke. Stå på dig!



Jag tycker det är kul att du har hittat tillbaka till livet i stugan. Även om du inte är så mycket just i stugan. Det låter på dina beskrivningar som ett bra ställe att samla kraft och energi på.



Ha en underbar helg!



kram

Postat av: mia

5 dagar kvar till tatuering???

Kramar och ha en bra helg!

2008-09-19 @ 12:43:56
Postat av: Lennart

Jag hörde talas om, tror det var en kronofogde som blev hotad vid något ärdende han var ute på. Den hotfulle personen slog näven i biltaket så det blev en ordentlig buckla, då ringde fogden polisen och det blev en anmälan om hot både mot tjänsteman och tjänstebil.

2008-09-19 @ 14:04:42
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Norpan

Fredrik: Ja, jag hoppas att det inte blir något värre än vad det är redan bara. Har börjat sätta gränser, men ska göra det ännu mer, men efter min lagliga rätt såklart.



Tack! Detsamma till dig!



Mia: Ja, nu är det 5 dagar kvar (till och med lite mindre) till tatuering! :) Spännande! Kramar till dig också och ha en jättebra helg!



Lennart: Usch vad otäckt! Ja, man vet aldrig vad man kan råka ut för. Det finns personer som inte har några som helst begränsningar, även om man som tjänsteman gör sitt jobb. Det är det som är så läskigt!

2008-09-20 @ 10:15:06
Postat av: SANDRA

Usch tänk va många fysiska krämpor som kan komma av bara stress.

Ta hand om dig nu! Ha en mysig lördag! KRAM

2008-09-20 @ 13:41:35
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Mika

Fy fan för såna idioter som äter andra människors energi!!! Bara för att de har problem får de faktiskt bete sig som folk ändå. Blir riktigt förbannad - du gör helrätt som sätter gränser annars går det inte. De äter upp dig.



Härligt med stugan och att den snart är klar! Härligt att du får så mycket energi däruppe.



Ha en härlig helg,

Kram

Mika

2008-09-20 @ 13:53:30
URL: http://msmika.blogg.se/
Postat av: Ida

Vet du.. Jag känner ju inte dej, privat. Men jag måste ändå få säga att du är en helt underbar människa! Dina kommentarer är alltid så fina och uppmuntrande. Jag är glad att du är min bloggvän.. :)



Det kommer snart ett nytt inlägg om islandsridningen väl? :)



Massa kramar,

Ida.

2008-09-22 @ 13:43:07
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Tack vad du är go!!! :) Vad glad jag blir! Och detsamma verkligen!



Idag har det inte varit någon ridning. Blir dubbellektion nästa vecka istället. Men kommer ett inlägg imorgon om bla. ridning i helgen istället.

Massa kramar tillbaka!

2008-09-23 @ 00:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback