Söndagsparty, sommardäck och knäckebrödsdansen...

Söndagsparty med Philip och Fredrik blev det igår kväll. Har inte bestämt mig riktigt vad jag tyckte om det. Tycker nog de tidigare programmen varit bättre. Men det kanske blir bättre och lite roligare gäster. Igår var det Jonas Gardell och Marilyn Manson som var på besök. Marilyn Manson är ju väldigt speciell får jag lov att säga. Han ser lite läskig ut tycker jag! Man kan ju undra lite hur han är privat. Mörklagda svarta fönster hade han tydligen hemma. Det känns ju inbjudande.... ;) Gardell kan ju vara rolig, men han har gjort bort sig så mycket på sistone att jag tröttnat lite på honom.

Igår rullade jag vinter-och sommardäck fram och tillbaka till källaren! Tungt i trapporna! Däcken är ju så stora till min Volvo också. Annat var det till min lilla Renault Clio som var min första bil! :) Åh såna små nätta däck det var! Brorsan hjälpte mig att byta till sommardäck och vilken skillnad det blir. Bättre fäste med däcken och Rally-Norpan är ett faktum ;) Invigde dem till jobbet idag. Men körde nog i lite för mycket luft för det kändes lite stumt. Så jag ska åka förbi nån mack på vägen hem och ta ur lite. Ikväll är det dags för ridning i det soliga vädret! Men det är attans kallt!!!! Blir nog att klä på sig ordentligt även om hästen värmer lite också :)

Avslutar med ett litet roligt inslag från Talang 2009 Sverige från i fredags. Modigt av dem tycker jag :) Idag blir det lunch med några klassisar från högskolan. Vi brukar käka tillsammans en gång i månaden ungefär :) Blir nog inte lika ofta om jag får jobb i hemstaden... På onsdag är det dags för intervju!




Kommentarer
Postat av: Daniel

Manson e man ju lite rädd för. Å Gardell har ju verkligen talang för att skriva, regissera och uppträda.



Å klart du ska vara tärna. Du och Siv!

Postat av: Norpan

Daniel: Japp, Manson är lite småläskig! Gardell gillar jag normalt sätt. Han är duktig och rolig, men tycker in om vissa dumma uttalanden han gjort på sistone. Så lite får han allt ta och skärpa till sig :)



Åh :) Uppgradering från blomsterflicka till tärna, man tackar! :)) Jag och Siv kommer bli ett bra kanonteam! Vi kanske kan kasta lite blommor tillsammans på vägen fram :) Lovar att hålla ordning på henne så hon inte snuvar bort ringarna!

2009-04-21 @ 13:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback