Intervjuer, fredagsparaplydrink o Talang

Var på ännu en intervju imorse för samma jobb. Tjejen som inte kunde vara med och intervjua för hon var sjuk i förrgår ville träffa mig idag istället. Och då passade även en utav de två som intervjuade mig i förrgår på att vara med igen också. Kändes avslappnat och bra. Satt där med min tekopp hur coollugn som helst. Det är nåt helt annat att gå på intervju när man redan har ett jobb än när man är arbetssökande! Men sen hur det går i slutändan det vet man ju aldrig. Får svar på detta jobbet redan nästa vecka.

Idag ringde de också från min hemstad och ville jag skulle komma på intervju för ett jobb jag sökt. ÄNTLIGEN!!! Har ju sökt hur många jobb som helst i min egen stad, men har bara fått kommit på intervju en enda gång för ett privat företag. Det är ju rätt märkligt! I andra kommuner har jag fått gått på en hel del intervjuer genom åren. Men som sagt. Nu så! Så självklart hoppas jag väl lite extra på det jobbet eftersom jag då skulle slippa pendligen och det skulle vara guld värt! För guud så trött man blir i längden. Jag är som en däckad kamel på kvällarna, för att inte tala om mornarna. Man är inte människa på vardagarna och fruktansvärt osocial med vänner. 

Igår kväll blev det en lugn kväll framför Talang 2009! Vissa är otroligt duktiga. Unnande mig tom. en fredagsdrink med Bacardi razz och tranbär och svartvinbärsläsk i. En riktig sommardrink och faktiskt gott! :) Skulle kanske haft lite isbitar i också och ett litet paraply ;) Till det hela käkade jag fullkornshavregrynsgröt! Lite konstig kombination kanske :)

Nu ska jag ta tag i lite disk och plocka undan här hemma. Hade tänkt ta en tur till stugan, men det är så mycket kallare idag och förmodligen ännu kallare där så vi avstod från det. Får väl vara ute i solen ändå idag...

Här kommer en länk till ett klipp till en helt otroligt grym dansgrupp "Flawless" som är med i Englands Talang 2009. Väldigt samspelta trots så många i gruppen!
http://www.youtube.com/watch?v=6GrOMLylvhQ
Har ännu inte sett nån så duktig dansare i Sveriges talang 2009.

Även dessa killar från Danmark från Talang 2008 är grymt duktiga dansare!


Önskar er en skön helg!

Kommentarer
Postat av: Daniell

E säker på att du kirrar jobb!!



Å dansarna var verkligen talangfulla. Spritter i bena.

Postat av: Norpan

Daniel: Tack för stödet! :)

Ja, visst spritter det i benen. Mitt danshjärta slår lite extra snabbt när man ser dem :))

2009-04-18 @ 23:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback