Familjehelg, tuben och lite tur...

Vilken tur jag hade! Jag satt och skrev en utredning i godan ro i fredags och tittade då till på en mening jag hade skrivit: "Ansökan inkom muntligt från vårdnadshavarna .... gällande avslösarservice enligt 9 § 5 LSS". Avslösar...hmmm skulle nog inte tro det va! 
Istället för att det kommer en någon och avlöser föräldrarna vad det gäller omvårdnad och omsorg om barnet medan föräldrar gör annat, kommer det hem någon för att avslösa föräldrarnas slösaraktiga vanor... hur skulle det se ut :)) Nä AVLÖSARSERVICE ska det ju vara förstås. Gäller att vara pigg i knoppen och läsa igenom det man skriver innan man låser ärendet och skickar hem en kopia till föräldrarna :)

Så skönt det varit med helg efter en otroligt stressig vecka! I fredags var det dags för lite H-tid igen :)) Faster behövde det kände jag. Men var förstås skoj att umgås med bror och svägerska också!!! Brorsan och Y hade varit i stugan över dagen och ringde och frågade om jag ville komma över på tacos. Slutade med att vi käkade pizza. Kvällen innan käkade jag sallad på pizzakvällen. Tänk så förvirrat det kan bli ;)

Lördag och mamma kom hit från grannstan
och hälsade på. Vi var ner på stan och shoppade lite. Mamma lite toppar och jag en ny mobil. Det blev en Nokia 5800 Express music, också kallad Tuben. Grymt nöjd med den! :) Var mycket skeptisk till touch screen, men det är jäkligt smidigt faktiskt och är mycket nöjd med det nu. Man blir som ett litet barn på julafton när man har nåt nytt. Har suttit och "lekt" med den en hel del, men nu ligger den på laddning :)) Vågade mig tom. på att byta till 3. De har otroligt bra priser får jag lov att säga. Betalde 0 kr för mobilen, men 299 kr i månaden, men får då ringa för hela kostnaden. Dessutom fick jag 3 månader gratis. Fin reklam det blev för dem då ;)

På eftermiddagen blev det lite mer H-tid.
För då var både farmor och faster upp och hälsade på. Farmor (mamma) ville ju såklart också få lite tid med lille H, med tanke på att hon inte bor i stan. Men nu börjar hon så smått bli sugen på att flytta tillbaka hit till stan igen. Så får se. På kvällen blev det min fasters födelsedagsfirande med släkten. Så då fick vi äta god mat och dricka champagne och vin :) Mmmmmmm! Mitt favoritvin hade de också :) Några blev nog lite på snusen ;)

Idag blev det en långpromenad på 2,5 timme med svägerskan och lille H och mamma. Såg tussilago efter kanten! Nu är det vår!!!! :) Härligt! Sen avslutade vi med middag hos mormor! Så denna helgen har varit en riktig familjehelg kan man säga :) Denna veckan som kommer jobbar jag bara 2 dagar, sen har jag semester!!!! :) Så skönt ska det bli!


Kommentarer
Postat av: Elin

Bra du har 3 nu..då ringer vi o messar gratis tjoho !!!

2009-04-06 @ 15:09:03
Postat av: Elin

Elin: Goodie goodie :)

2009-04-06 @ 16:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback