Tänk vad man kan få se när man tankar bilen...

Från föregående inlägg så har jag lärt mig en läxa som jag tydligen behöver lära flera gånger: Vissa är värda att lägga ner energi på och andra inte uppenbarligen! Men så himla tråkigt med människor som bara bryr sig om sig själva! Tråkigt bara för jag har gått på tillräckligt många törnar för att ha fruktansvärt svårt att lita på människor och det blir inte lättare och lättare direkt. Men intressant vad man lär sig om människor och vad de inte värdesätter...

Har varit en mysig helg. I fredags blev det filmkväll istället för after work. Ryggen pallade inte att gå ut utan det blev viloläge i soffan. Såg filmen "My blueberry nights" med Norah Jones och Jude Law bla. Helt okej film, smågullig men inget märkvärdigt!

I lördags åkte jag, svägerskan och lille H ut till ett stort växthus utanför stan där de är lite specialiserade på Orkidéer. Där finns också mycket heminredning! :) Blev också mat och fika där. Mamma åkte dit och mötte oss från grannstan också. På kvällen blev jag inbjuden på tjejmiddag hos brorsans kompis sambo, dit också svägerskan skulle. Blev tacos och äppelpaj med vaniljsås till efterrätt! Mums! :)

Söndagen sov jag länge och sen blev det storstädning och kvällsbesök av bror, svägerskan och lilla H som käkade middag hos mig. Så mysigt så eller ja, tills jag satte en jäkla sockerärta i halsen...eller rättare sagt så fastnade den och kom inte loss. Fy jösses vilket sjå jag hade att få ur den. Hostande och höll på att spy 3 gånger innan den slutligen lossnade! De har endra ettriga trådar som är livsfarliga att svälja halvvägs! Trodde jag var färdig för att få åka in till jouren och ta ur den. O jag som inte ens klarar att ta halsprov utan att få kvälvningar! Men lyckan var fullständig när den kom loss :)))

O helt apropå igenting så fick jag mig en rolig syn idag när jag stod och tankade bilen. En blå gammal Volvo som nyss stått och tankat körde iväg och efter sidan stod tankluckan rakt ut och bensinlocket hängandes utefter sidan. Hihihihi :)) O bäst av allt. Det var en karl!!!!

Med risk för lite töntvarning så lägger jag in ett klipp på en låt jag gillar just nu. Ja, jag gillar pojkband ibland :) Denna är riktigt fin med Backstreet boys.



Kommentarer
Postat av: mallis in real life

Jag såg en stressad kvinna göra nåt liknande när hon tankat, fast pumpen satt kvar i. Snacka om pinsamt. Det blev dessutom en fin liten reva utmed sidan. Undrar vad hon sa till sin karl när hon kom hem.



Ha en fortsatt trevlig vecka. Kram

Postat av: Norpan

Mallis: Hahaha, ännu värre! Men ska inte säga nåt själv för jag åkte iväg en gång själv med tanklocket hängandes utefter sidan ;) Men hörde att det var nåt som smällde och såg i sidospegeln vad det var. Så stannade ganska så ögonblickligen :) Men att tanken skulle sitta i, DÅ ska det nog mycket till!!!! Jag körde nog in kortet igen för att få ett kvitto och hoppade sen in i bilen. Brukar alltid stänga luckan innan det, men inte denna gången hade jag gjort det :)



Ha en fortsatt trevlig vecka du med! Kram

2009-09-01 @ 10:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback