Vinter och kallt...

Lilla Norpan frös nästan till is i ansiktet idag när det blev en vintrig eftermiddagspromenad nere vid ån för att samtidigt ta lite kort. Brrrr vad kallt det var ute. Hoppas att snön får ligga kvar till efter jul i alla fall, men nån mindre minusgrad vore inte helt fel! Här kommer lite bilder från vinterpromenaden. (Klicka på de mindre för större format).



   

Idag har jag handlat en julklapp till! Det tar sig :) 3 kvar att handla! 3 har önskat sig bidrag till något speciellt de vill köpa så det är ju lätt fixat. Och födelsedagstårtan beställd till julafton :) Moussetårta passionsfrukt kommer det att bli!

Lugn helg har det blivit, för att kurera mig lite. På onsdag, dagen innan julafton ska jag till Vårdcentralen för att träffa tant doktor och förmodligen ta lite prover. Imorgon ska jag vara barnvakt åt lille H, medans brorsan spelar rinkbandy, då svägerskan är i Uppsala. Sen blir det firande av kusinen hos farbror och faster. Han fyller 19 år! Svårt att tänka sig att han börjar bli så stor! :)

Igår flippade jag ut på en bil som låg i häcken på mig när jag körde hem från jobbet. Satte på varningsblinkers och då backade han något, men blev nog tjurig. För lite senare där jag ALDRIG sett en bil köra om, upp för en backe i kurva mot en akvedukt, DÄR körde han om, trots att det kom bilar. "J-la idiot" slapp ur mig där jag satt i bilen.

Men nu ska jag inte reta upp mig igen utan nu blir det soffmys till nån bra film, lite glögg och senare Robinson! Ha en skön lördag bloggisar! :)




Kommentarer
Postat av: Gissan

Men du vilka fina foton...!!

Underbart vackert med snön så...



Ha en skön helg.

Här e bara jobb jobb jobb.

Kramis Gissan

Postat av: Norpan

Gissan: Tackar :) Ja, inte många dagar det är så här vackert! Det enda som fattas var en islandshäst och ut och rida på :) Ha en skön helg du med även om det är med jobb! Kramis kramis!

2009-12-19 @ 18:40:05
Postat av: Lillsnörpa

Vilka underbara vinterbilder! :) /Lillsnörpa

2009-12-20 @ 12:01:06
URL: http://lillsnorpa.blogg.se/
Postat av: Norpan

Tack så mycket! :)

2010-01-05 @ 01:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback