Norpan på grillning en hel eftermiddag....

Ledig imorgon och på eftermiddagen smäller det! Jag sa att jag ALDRIG skulle göra om en sån typ av intervju eller urvalsgrej, men så är jag där igen. En chans till blir det ändå! Hela eftermiddagen ska jag hålla på och grillas på olika sätt både i gruppgrejor och enskilt. Och lite att plugga på innan är det också. Det tycker jag sådär om får jag lov att säga. Men vad gör man inte för ett jobb i hemstan...

Här är en INTE så lyckad grillning...:)



Imorse vaknade jag med illamående, ont i huvudet och tänkte att jag åker in något senare än vanligt. Till 9 eller så. Men när jag klivit upp och duschat kände jag mig inte helt okej. Tog tempen och japp, 38 graders feber. Ringde jobbet och sa att jag skulle stanna hemma på åtminstone förmiddagen. Proppade i mig 2 alvedon och gick och lade mig igen. Vid uppstigning, febern under gränsen och utan illamående så det blev iväg till jobbet och sen i med 2 alvedon till. Skulle på möte på eftermiddagen med visning av ett eventuellt nytt system och jag är systemansvarig, så hade inte varit så bra att missa det. Mindre bra jag vet att hålla på så. Bara dumdristigt faktiskt för att vara ärlig och nog hade jag feber igen nu på kvällen. Men en dag kvar efter imorgon och sen helg! Jihooooo! :)


Kommentarer
Postat av: Daniel

Men gud så jobbigt att jobba i feber.



Hoppas du får fa hem snart så du får vila upp dej!

Krya på dej vännen!

Postat av: Norpan

Daniel: Tack vännen! :) Ja, det var ingen höjdare! Hade hellre legat kvar hemma i sängen resten av dagen också! Men vilade när jag kom hem! Och sov länge idag när jag hade flexledigt! Hoppas febern är helt borta imorgon helt :)

2009-12-03 @ 21:18:54
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback