Fredag och snart resdags...

Jobbar kortdag idag till kl 13 och sen ska jag på massage en timme innan jag åker hem för dagen. Sen är det mycket jag ska hinna med!  Handla, skjutsa kissen till mormor, packa klart och försöka få ordning på mina 100 ml vätskor på något sätt. Det är sjutton inte enkelt! Larvigt det där tycker jag! Vad sjutton spelar  duschkräm, roll-on och tandkräm för roll om man tar med sig??? Ska man kunna lyckas få till en bomb eller nåt på det eller...? Ja, sen lär jag ju gå och lägga mig tidigt som sjutton. För runt 2, 2.30 lär vi åka till flygplatsen. Så det blir inte mycket sömn idag.

Snöar gör det ute igen också trist nog! Är så himla trött på snön nu. Skulle tippa på att vädret är detsamma i Riga också. Var och växlade pengar i förrgår på Forex. Hon i kassan sa: "Är det hela reskassan det där?" Tyckte hon att jag var snål eller? Växlade in lite mer än 600 spänn. Men jag blir bjuden på allt förutom taxi från och till flygplatsen i Riga och sen om jag själv köper nåt. Sen går det ju att ta ut pengar också om det skulle vara så. Ska inte till öknen (fast jag nästan kunde önska det i den här kylan ;)).

Ha en skön helg alla! Nu blir det nog inget mer skrivet innan måndag när jag är hemma igen. Här kommer en ny låt jag tycker är bra med Craig David - Insomnia. Håller på och funderar för fullt över en ny tatuering också nu. Så jäkla sugen! :)



Kommentarer
Postat av: Lejonhjarta

Checka in bagaget så kan du ha hur mycket vätskor med dig som helst. Fast, en så kort resa så kanske man gärna vill resa lätt och med handbagage bara.



Hoppas du får en skön tur och bra helg.

Postat av: Norpan

Lejonhjarta: Pappa har bokat med bara handbagage så jag får inte checka in nåt. Nu har jag dock fått reda på att jag får ha 100 ml PER flaska så nu ska jag nog få ordning på det hoppas jag :) Tack! Hoppas du också får en bra helg!

2009-02-27 @ 19:06:13
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Mika

Håller med om att reglerna är löjliga - tom med ett läppgloss räknas ju in som vätska!!! Hur jäkla fånigt som helst - det är säkert mest tjejer som drabbas....Det fåniga är ju att har man väl checkat så kan man köpa en flaska sprit på en liter och ta med sig ombord!!! Hur dumt är inte det.



Hoppas ni fick en härlig och fin helg i Riga!

Kram

Mika

2009-03-02 @ 01:08:15
URL: http://msmika.blogg.se/
Postat av: Norpan

Precis! När man väl checkat in från Riga får man ta med sig sprit och grejor. Så det är helsjukt. Från Sverige fick jag inte ens ta med mina drickyogurt som inte ens var öppnade så jag fick dricka upp dem innan vi skulle med flyget utan de kastade dem :( O visst är det tjejer som mest drabbas, det är ju vi som har med oss rubbet för att hålla och rena och fina ;) Hade jag inte lagt ner duschkräm och hudlotion i små burkar hade jag ALDRIG fått plats med det jag skulle i bara en liten påse. Hade jag varit borta några dagar till hade jag definitivt fått lov att checka in bagaget!!! Jag fick tom. öppna min väska för jag fastnade i kontrollen på väg ut från Riga. Blev en bra helg i Riga i alla fall. Hoppas ni haft det bra också! Kram!

2009-03-02 @ 10:08:21
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Ida

Har du kommit hem än??



Kram!

2009-03-02 @ 10:46:56
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Yes! Är hemma igen. Skriver mer ikväll, för idag är det späckat schema trots ledig dag. Ska hem till mormor och hämta kisse, hem till en kompis och äta mat, sen hem och träffa lille H och sen iväg och rida. Fullt upp! :) Kram!

2009-03-02 @ 10:54:47
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Daniel

Njut å lev!

2009-03-02 @ 14:45:36
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Daniel

Men Norpan, ingen uppdatering du fine! Ajabaja!

Så du hade en fin Eesti resa?

2009-03-03 @ 11:31:35
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vill med på massage ;(

2009-03-03 @ 12:44:35
URL: http://estetmina.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ha det så jätte bra nu och ta hand om dig!!

KRAMAR

2009-03-03 @ 15:29:25
URL: http://gudis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback