Inför och efter Melodifestivalen och kritik mot svart spets-BH för barn

Håller på och tjuvlyssnar på bidragen på http://svtplay.se/t/102943/melodifestivalen under Bidrag. Här är vad jag tycker so far:

Jennifer Brown - Never been here before: Okej. Hon har en jättefin röst, men ingen låt som fastnar. Den känns lite trist. Den hör inte riktigt hemma i Melodifestivalen. (Tyckte samma efter kvällen)

Lili & Sussie - Show me heaven: Den fastnar, känns som en typisk Lili & Sussielåt. Lite 80-tal. Nu hör man ju bara snuttar av låtarna, så få se vad jag tycker ikväll. (Jo, den var helt okej. Den satte sig faktiskt o var värd andra chansen)

Markoolio - Kärlekslåt från mig: Nääää, han är ingen sångare. Låter mer som vaggvisa till ett barn. (Efter kvällen tyckte jag den var rätt söt ändå, men värd att gå vidare, nä, den hör nog inte riktigt hemma i Melodifestivalen. Var förresten rätt lik en Uggla-låt!)

Amy Diamond - It´s my life: Barnpop. Visst, det är en trallvänlig o helt okej låt, men ingen favorit. (Tyckte samma på kvällen och tycker inte den skulle kommit ens till andra chansen)

H.E.A.T - 1000 miles: Lite Poodles över den. Helt okej låt som jag helt klart skulle kunna lyssna på i bilen. Men ingen favorit för kvällen. (Efter kvällen tyckte jag precis tvärtom, den blev min andra favorit! Riktigt bra!)

Lasse Lindh m.fl. - Jag ska slåss i dina kvarter: Känns som jag hört den förr! Lite Martin, Jimmy Jansson, Hellström-stuk. Nä, gillar den inte nåt nämnvärt. (Blev bättre när jag hörde den på kvällen, men har definitivt hört nåt liknande förut! Och är väldigt mycket Hellström.)

Måns Zemerlöw - Hope & Glory: I like! Denna gillar jag klart bäst!! Den fastnar och jag gillar Måns! Han är charmig, snygg och sjunger som en prins! Denna tror jag definitivt kommer gå vidare. (Jepp, den gick vidare och gillar den fortfarande lika mycket :))

Cookies n beans - What if: Känns som en gammal Dolly Parton-låt! Typiskt Westerndänga. Nej, faller mig inte i smaken ett dugg! (Efter kvällen gillade jag den och tyckte den var riktigt bra faktiskt! Tänk vilken skillnad det gör att lyssna på låtar flera gånger!! Den hade kunnat få gå vidare istället för Amy Diamond.)

Låtarna är ändå i det stora hela bättre än förra veckan. Nu återstår att se hur de låter live och om programledaren skräpt till sig. Sist läste hon direkt ur manus och bytte klänning varje låt och körde en massa slag under bältet-skämt och gapade som om hon var på en annan planet. Hon var pinsam! Men man ska alltid ge människor en andra chans, så får se om hon lyckas bättre ikväll då.

Såg på Aftonbladets hemsida att Ica Maxi hade en svart spets-BH för barn i sitt sortiment! Hur tänker man då??? Efter att en kund påpekat detta för butiken brydde de sig inte. Men när hon sen gick till tidningen tog de bort denna ur sitt sortiment i hela landet. Det får man väl ge dem kredit för i alla fall. En svart spets-BH som passar en 7-åring. Fy så vidrigt! Det är lika som att det säljs stringtrosor till yngre barn. Helt jäkla sjukt!!!! Barn ska väl ändå få vara barn! (Bild lånad från ljuvating.com)

På eftermiddagen blir det promenix med svägerskan Y och lille sötis H :) Trevlig melodifestivalafton o Alla-hjärtans-dagkram till er!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åhhh det vill ja se. heja markoolio ;)



KRAM PÅ DIG TJEJEN

Postat av: Norpan

:) Ja hoppas verkligen det blir bättre ikväll! KRAM

2009-02-14 @ 17:34:01
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Mika

Nästa vecka blir det definitivt melodifestivalen - har inte sett nån gång än och känner mig off - tur att du uppdaterar mig!!!



Svart BH för barn - hur tänker man då? Hur vidrigt som helst.



Kram

Mika

2009-02-15 @ 10:10:01
URL: http://msmika.blogg.se/
Postat av: Norpan

Mika: Var klart bättre denna omgång, även om jag fortfarande inte gillar programledaren. Efter H.E.A.T:s framträdande kläckte hon ur sig: "Förlåt alla barn som började tro på satan!" Hon är sanslös!



Ja, visst är det vidrigt! Helt sjukt! Kram på dig!

2009-02-15 @ 11:20:58
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Ida

Då måste du vara glad nu då? Det gick ju kalas för Måns! ;)



Hoppas helgen var braa! Kram

2009-02-15 @ 20:33:41
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Lejonhjarta

Jag fick James Bond-vibbar när jag såg Måns låt. Bakgrunden med siluetter, vissa delar i låten och hans frack-klädseln... kanske lite för tuff, men skulle nästan platsa som bond-låt i Bondfilmen "Hope and Glory" (skulle kunna vara filmtitel också ju)



Precis som du skriver så skulle Markoolio´s låt lika gärna kunnat vara Magnus Uggla´s.

2009-02-15 @ 21:15:00
URL: http://blogg.lejonhjarta.se
Postat av: Norpan

Ida: Ja jag är nöjd med båda låtarna som gick vidare faktiskt för en gångs skull :) Var på det stora hela mycket bättre denna gången än sist, om man bortser från programledaren. Helgen har varit bra! :) Hoppas du haft en bra helg också även om du jobbat en del... Kram



Lejonhjarta: Det har du faktiskt rätt i! Det var lite Bondkänsla i den! Hope & Glory låter definitivt som en filmtitel. Var häftigt med siluetterna där bak. Lite mycket med tjejerna bara kanske... men Bond är ju en tjejtjusare så... ;)

2009-02-15 @ 21:27:06
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Gissan

Jag missade hela melodifestivalen... :(

Synd!

Men det kommer ju en riktig grand finale sen å den vill man ju inte missa.

När det gäller bh till barn har jag aldrig förstått varför man ska sälja det över huvud taget... Hur funkar såna människor? Vad är det för en typ som marknadsför sånt?

Ha en go måndag.

Kram Gissan

2009-02-16 @ 16:35:53
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Daniel

Må finska systrarna vinna!

2009-02-16 @ 19:35:06
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Gissan: Nej, det skulle gott och väl räcka med finalen egentligen och ha fler låtar då istället. Men annars är det ju två delfinaler kvar att titta på.



Nej, jag förstår mig inte heller på varför man försöker göra barn till några sexobjekt! Barn i den åldern behöver ju knappast någon BH. De är ju inga små vuxna inte!! Ha en skön tisdag för jag säga istället. Måndagen är ju snart slut. Kram



Daniel: Hihihi, ja, jag har ju sett att du är väldigt förtjust i de finska systrarna. Men stackars finska pöjken Markoolio då? Den stackarn åkte ju ut så det visslade om det.

2009-02-16 @ 21:03:34
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback