Åter på tåget och några vinterbilder...

Kallt, kallt, kallt när jag skulle gå hem från stationen efter jobbet. Det stack i låren halvvägs hem, brrrrr! Inga långkalsingar här inte. Hade inte fått in några under jeansen heller för den delen. Var ju inte direkt några pösjeans jag hade på mig.

Idag var första dagen jag började åka tåg igen. Det är bra smidigt att åka bil i alla fall får jag lov att säga. Men efter att bilen gav ifrån sig ett läte från höger sida fram igår vid ett tillfälle när jag åkte till ridningen, tänkte jag att det var bäst att undersöka saken innan jag brassar vidare. Dessutom är det dags för service på bilen också. För det tredje är det billigare att åka tåg. Nackdelen är att det tar mer tid och man är bunden till vissa tider. Dessutom missar jag en massa bra musik jag kunnat ha lyssnat på i bilen också. För om ni minns så brann ju min mp3-spelare upp strax innan jul. Måste nog skaffa en ny om jag ska överleva tågresorna framöver....

Såg att det var lite nya resenärer nu på tåget i alla fall. I höstas så lärde jag mig ju känna igen en hel del tågresenärer. Blir ju så när man pendlar. Men nu kände jag nästan inte igen nån. Eller så hade de skaffat nya vinterjackor och mössor hela bunten... ;) Är nog snart inne i pendlarträsket igen.

Tog lite vinterbilder när jag, Y och lilla H var ute på promenader i helgen...På lördagen var det härligt soligt vinterväder. Så då gick vi ner till stan och satte oss och käkade mat på ett mysigt café. Lille H sov hela vägen ner, på caféet och hela vägen hem :) Han älskar att åka vagn :)


Is på ån.


Änder som kom i en hel flock  när vi stannade till för jag skulle ta kort.
De hade väl hoppats på mat, vilket vi tyvärr inte hade någon med oss.



Några änder som simmar omkring där det inte är någon is.


Ser nästan ut som skymning, men var bara ett lite mörkare parti.

Nu är det dags för sängen! Sov så gott på er!

Kommentarer
Postat av: Ida

Visst är det skönt att åka tåg.. Men jag är en bilmänniska jag med! Den tar en från punkt A till punkt B. I like!



Vilka mysiga bilder, ni verkar ha haft det kalasbra :) Tråkigt att det är så grått och dimmigt jämt bara, jag är så less på det!



Kramkram

Postat av: Norpan

Ida: Ja, det är jätteskönt att åka tåg ibland och kunna sitta och läsa i lugn och ro OM man inte somnar förstås som jag ofta gör på hemresan ;) Endera dagen kommer jag väl missa min station... Men bil, ooooh så skönt att slippa ut i kylan och förfrysa låren av sig när man cyklar eller går, passa tider! Utan kan sitta i en varm och mysig bil och lyssna på sin favoritmusik :)



Japp, vi hade det kalasbra i helgen verkligen! En riktig lilla H-helg! Men faster var nöjd :) Var ju väldigt fint väder på lördagen, men sen har det varit grått och trist hela tiden. Saknar solen! Kramelikram

2009-02-18 @ 11:38:29
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Daniel

Bra musik å intressanta böcker, eller varför inte papper å penna=skrivier å tågresor ska bli trevliga!

2009-02-18 @ 13:41:14
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Daniel: Ja, då blir det till att skaffa en ny mp3-spelare först. Böcker absolut och penna och papper, ja kanske inte är så dumt. Men får nog bli på ditvägen, för på hemresan lyckas jag alltid somna hur jag än försöker hålla mig vaken ;)

2009-02-18 @ 21:29:58
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback