En riktigt bra film...

Har nyss sett klart på en helt underbar film som är baserad på en sann berättelse. Filmen handlar om en collegestudent som nyss tagit sin examen och som beger sig ut på äventyr utan pengar, id-handlingar eller något mer än sig själv och en ryggsäck. Reser landet runt och avslutar sitt äventyr i Alaska. Han möter människor efter vägen som han tar till sitt hjärta.

I Alaska lever han ute i ingenstans i en gammal rostig buss han träffar på ute på sin vandring. Lever på det han kan få tag på i naturen. Vilken styrka och mod för att klara av nåt sånt! En beundransvärd kille! Han skrev hela tiden om sina upplevelser. Av sina upplevelser o äventyr kommer han ändå till slut fram till att: "Lycka är endast verklig när den delas med någon". Så sant! Denna film är en film som berör en ända in i hjärtat! Inte många filmer som jag ger full pott, men denna är verkligen värd 5 av 5 möjliga. Love love love this movie!



Nu är det dags att gå och lägga sig. Imorgon blir det nog andra delen av "Arn". Väntar fortfarande på att bli faster. Y hade lite känningar igår natt. Så kanske är det nåt på gång....det visar sig. Tycker det är dags för bebben att komma nu! :) Vill ju hinna träffa den lite innan jag börjar jobba igen på onsdag. Jösses vad man vänder på dygnet när man är hemma och är ledig. Farligt det där! Nu i helgen är det nog dags att försöka minska lite på sovmorgonen och försöka komma i säng lite tidigare. Annars kommer det bli helt hopplöst på onsdag morgon när det är dags att börja stiga upp tidigt igen. Men åhhhh, så skönt det är att vara ledig! Var något jag verkligen behövde!

Kommentarer
Postat av: annika

ja eller hur det är ju super roligt :) härligt att du gillade min blogg också :) ja den är ju verkligen super bra SATC, Vilken tur att du också fick se en bra film så, måste nog ocskå ta & se den :)

Postat av: mallis in real life

Den har jag sett!!



Den gillade jag skarpt. Lite sorglig dock. Har du sett Snow Angels? En film jag vill rekommendera.



God fortsättning på det nya året.



Kram

2009-01-03 @ 10:21:44
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Norpan

Annika: Ja, den tycker jag absolut att du ska se! :)



Mallis: Ja, den var väldigt sorglig, men en av de bästa filmer jag sett. Har inte sett Snow angels. Men det får jag nog lov att göra som det låter :)

God fortsättning!Kram

2009-01-03 @ 12:01:10
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh, den filmen måste jag se! :) Jag vet inte varför men jag kom att tänka på "Snowflake", en film som måste ses. Har du inte sett den så se den!!



Hoppas bebben kommer snart, sånt där är ju superspännande ;) Men skönt för bebisen att den kommer på "rätt sida", det är inte kul att fylla år sist på året.



Ha en skön helg!

Kram

2009-01-03 @ 13:00:18
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Stefan W

Hej :) Vad brukar du göra när du har tråkigt för att inte dö av tristess?

2009-01-03 @ 13:06:10
URL: http://stefanweei.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Snow angels och snowflake. Snö verkar ligga i tiden ;) Utanför kommer det också snöflingor farandes. Ska den filmen också. Just nu håller jag på och kollar på "Snow angels".



Ja, jag hoppas verkligen bebben kommer snart! Blir spännande att se vad det blir :) Nu gör det ju som sagt inget om den kommer, för klart det inte hade varit skoj att fylla sista dagen på året. Jag fyller ju på julafton och det har jag faktiskt inte haft något emot alls, men nyårsafton skulle inte kännas nå kul! Ha en skön helg du med! Kram



Stefan: Kolla på film förstås ;)Annars tar jag en promenad, läser, drar ihop nåt med vännerna eller åker och hälsar på nån.

2009-01-03 @ 15:32:24
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Åh tack för tummarna, dom hjälpte, allt gick vägen :) ni får veta så fårt det bara går, får dock inget säga fören det är offentligt :)

2009-01-03 @ 17:37:35
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha, sorry! Den heter snowcake juh! Här finns en länk till min blogg när jag skrev om den: http://hallonglasvinge.blogg.se/2007/may/snowcake.html#comment



Nu blir det nog lite lättare att hitta den på nätet med ;)



Kram!

2009-01-04 @ 11:49:24
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Haaha, ja det var lite skillnad. Var in och läste om den på din blogg. Den verkar kanon!!! Hur kan jag ha missat den i din blogg... Kanske inte börjat skriva så mycket till varandra ännu då... Men den ska jag absolut se. Sigourney Weaver är ju så bra som skådis. Handlingen låter precis som en film för mig.

2009-01-04 @ 12:34:20
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback