Inläsning av preventivmedel, abort och könssjukdomar....

Idag jobbar jag hemifrån och har inläsningsdag. Håller på och läser igenom vissa broschyrer som finns på Ungdomsmottagningen. Som kurator där har man viss information också för dem som kommer. T.ex om abort och även samtal. Även om jag redan vet en hel del så kan man ju inte allt om alla könssjukdomar och hur det yttrar sig o det kommer nya preventivmedel och så. Men ska bli intressant! Sen lånade jag hem lite böcker från vårat eget bibliotek igår för att repetera lite saker och läsa på lite mer inriktat mot Ungdomar. Så är nån krisbok, om sociala och psykiska problem bla. och så ska jag repetera lite om samtal för att komma in i det igen. Var ju ett tag sen nu jag jobbade som kurator och även om jag har samtal i mitt nuvarande jobb så är ju dem inte lika djupgående som det blir som kurator. Där är det ju också mer behandlande samtal. Ser i alla fall hur som helst fram emot att börja jobba som kurator igen! :)

I förrgår och igår var faster och hälsade på lilla Hugo igen. Är så mysigt! Han är nu 5 dagar. Han var vaken riktigt mycket igår och låg och kikade. Han är så lugn och harmonisk. Sällan han skriker och om han gör det är det kortare stunder än så länge. Han sover bra på nätterna. Och så är han ju så fruktansvärt söt också!! :) Farmor var med också igår på sin första visit sen H kom hem. Lika begeistrad hon. I förrgår smattrade det till ordentligt när faster höll honom förstås. Det lät nog nästintill över hela området ;) Men måste säga att det är helt otroligt hur mycket det kan komma ur en så liten en. O bara på att dricka mjölk! Var roligt igår också när jag sa att han nog hade bajsat igen och brorsan sa att han redan hade bajsat en gång och att det nog inte var så troligt. Men jorå, det hade han minsann :)

Ikväll ska jag på pizzakväll hos en kompis. Vi har inte setts på ett tag så det blir trevligt! Sen imorgon har jag säkerhetsutbildning på jobbet med en säkerhetsvakt. Ska bli kul! Behövs ju i båda mina jobb :) Har faktiskt gått på självförsvar en gång i tiden, men detta blir lite annat. Detta blir också hur man undviker att något trappas upp och vilka tecken man ska titta efter och hur man ska bete sig i olika lägen. Men även vad man gör om det inträffar något.

Kommentarer
Postat av: Daniel

Njut av sällskapet å pizza! Slafs å njut!

Postat av: Norpan

Daniel: Det gjorde jag :)

2009-01-15 @ 10:25:36
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åhh va spännande med ditt nya jobb. Ska bli så spännande att höra hur det går sen!! =)



Åhh lilla Hugo, sååå mysigt när de är så små å söta



KRAMAR

2009-01-15 @ 21:09:50
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Sandra: Ja, det ska bli riktigt roligt och spännande :) Det ser jag fram emot även om det säkert kommer att bli en hel del tunga saker också.



Ja, det är enormt mysigt med de små gullsnuttarna! Man blir inte alls sugen själv ;) KRAMAR

2009-01-15 @ 22:52:34
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback