Snow cake

Börjar detta bli en filmblogg eller vad? ;) Men på kvällen efter jag sett färdigt en film på kanal 5, skar jag upp färsk ananas, kröp ner under en filt och kollade på filmen "Snow flake". Så nu kan jag ju inte låta bli att tipsa om den. Jag blev i min tur tipsad om den av fröken Ida (som ni kan hitta bland länkarna bredvid till vänster).

"Snow cake" handlar om Alex som tar upp en liftare, Vivienne som är på väg hem. Tragiskt nog är de med om en bilolycka och Vivienne omkommer. Alex bestämmer sig för att åka och förklara vad som hänt för Viviennes mamma. När han kommer dit upptäcker han att mamman, Linda inte är som andra. Linda är autistisk, vilket gör att allt inte blir som Alex har tänkt det.

En mysig film som jag kan verkligen kan rekommendera! Sigorney Weaver spelar rollen som Linda och gör det jättebra!!! Även Alan Rickman är jättebra i sin roll som Alex. En bra kombination helt enkelt!



Jaha, så var det kanske dags att gå och lägga sig då om jag inte ska ligga och sova halva dagen imorgon. Dags att försöka få ordning på dygnsrytmen igen, då det är dags att börja jobba på onsdag.... Vill inte! Kan man inte få ha några dagar semester till? Åtminstone tills på fredag??? Men det går inte, jag har ett besök inbokat redan på onsdag förmiddag. Suck! Så bara att kavla upp ärmarna och köra igång på onsdag igen. Då får jag väl antagligen lite mer information om hur det blir med min nya tjänst som jag ska ha 40% i veckan om allt går som det ska. Vet ingenting om när jag kommer att börja på den eller nåt än så länge. Men nu är det dags för sängen! Good night Sweden where ever you are ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback