Hur många barn ska de skaffa?...

Läste en artikel på Aftonbladets hemsida idag att Brad Pitt och Angelina Jolie nu bestämt sig för ett 7:e barn. De ska adoptera en liten 2-årig flicka från Nordöstra Afrika som det verkar. De har tidigare barnen:


Maddox, 7.

Pax, 5.

Zahara, 4.

Shiloh, 2.

Knox, 6 månader.

Vivienne, 6 månader.

Egna barnen är Zahara, Knox och Vivienne. Man kan ju undra hur många barn de tänkt sig att de ska ha.... Skaffar man barn så ska man ju också ha tid för var och ett av dem. Detta är troligen inte det sista heller. Enligt en intervju hos Operah som jag såg för några år sedan skulle hon ha ett barn från varje världsdel. Personligen kan jag inte säga att jag är så mycket för Angelina Jolie. Tyckte hon var enormt knepig på intervjun och har haft svårt för henne ända sen dess och Brad Pitt verkar följa i hennes fotspår. Men det är deras liv. Hoppas bara att barnen inte bara kommer att få ett liv med barnflickor!!!

Igår var jag hos brorsan, Y och lilla H. Käkade grekisk sallad, då ingen av oss orkade laga någon mat. Lilla H låg och sov några timmar först, men sen fick han komma till faster :) O ingen var gladare än faster för det :) Mys!

Ikväll blir det födelsedagsmiddag hos pappa och K. Pappa fyller år. Men idag får lilla H stanna hemma. Inte så bra och träffa så mycket personer på en gång. Vi vill ju inte att han ska bli sjuk eller så.

Idag på eftermiddagen har jag varit bra seg. Kollade på en film "The Zodiac". Den handlar om en otäck mördare som härjar i en liten småstad i USA. Han leker med polisen genom att ringa och rapportera sina mord, skicka brev osv. Annars lämnar han inga spår efter sig. Den är verklig historia som hänt, men namn och platser är utbytta med andra namn. Spännande och sevärd film. Den får 3 av 5 möjliga.




Kommentarer
Postat av: Sandra

Den verkar absolut sevärd iallafall =)



Oj, jag visste inte att brad å bruden fått två barn till!!! Herregud va fort det går för dem



KRAMAR PÅ DIG

Postat av: Mika

Håller helt med - det är ju sjukt att fixa fram ungar som andra köper tv apparater! Man ska ha tid och kraft att ge till var och en, så alla har en möjlighet att känna sig värdefulla!!!



Underbart med lilla H! Hugo vilket fint namn.



Nu kan jag rekommendera Australia - vilken film! Hur bra som helst. Snygg kille, spännande story, vackra miljöer och mycket romantik. Se den! En intressant grej jag tänkte på i filmen var att moderskärlek inte har med biologi att göra....



Ha en bra vecka,

Kram

Mika

2009-01-18 @ 20:06:20
URL: http://msmika.blogg.se/
Postat av: Norpan

Sandra: Jepp, det går i ultrarapidfart. Man hinner inte med i deras framfart!!! KRAMAR



Mika: Absolut riktigt! Moderskärlek har inte med biologi att göra. Ska se Australia vid tillfälle! Den verkar verkligen jättebra. Att det är en snygging i filmen gör ju inte filmen sämre ;)



Nej, man önskar att de som skaffar barnen tänkt lite längre att de behöver få sin tid med sina föräldrar också! Kärlek är inte bara att skaffa dem och sen häva över dem till olika barnflickor och bara ha lite kvalitetstid med barnen när man har semester. Föräldraskap är ett åtagande man har varje dag! Barnen ska komma först! Så är det bara.



Ja, det är verkligen underbart med lilla H. Det är en älskad liten kille i alla fall, det är ett som är säkert :) KRAM! O ha en kanonvecka!

2009-01-19 @ 20:24:26
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha, ja. Frågan är ju om man ska kalla dom barnkära eller inte? Man kan absolut klara av att ha en hel hög med barn.. Men med deras jobb? Mjaa.. Jag tror inte så! Det är nog tyvärr som du säger att det blir en hel del barnflickor.. :/



Hoppas du hade det fint hos bror och brorssonen!



Kram

2009-01-19 @ 22:59:56
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Ja, skulle nog tyvärr tro det. Verkar omöjligt med nåt annat nästan.



Jodå, hade det så mysigt så med lille H :) Men han sov ett bra tag alldels utslagen i soffan innan han vaknade till och faster fick hålla honom. Kram

2009-01-19 @ 23:48:33
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback