Festligheter på G

Igår kom bror, svägerskan och lilla H hit till stugan :)) Så då blev det kräftor, paj och vitt vin! Mums! Dock blev det inget fyllesamtal i alla fall vilket jag är glad för :) Idag ska vi och käka sopplunch vid byns cafée och sen vidare in till samhället för att shoppa lite saker. Vi ska handla inför grillkvällen bland annat. Vi ska grilla tillsammans med kompisen C och hennes pojkvän, barnen och förhoppningsvis en till kompis och hennes son. Sen bär det iväg till lokalen i byn där det är festligheter i dagarna 3! Händer mycket här i byn! Det är något varenda helg framöver! Mr Gittfiddle är med och ordnar festen som är i helgen. Hoppas det blir fint väder bara. För inte är det skoj att gå omkring där i ösregn. Men tyvärr ser det lite dystert ut på yr.no som är värsta innesiten att kolla väderleken nu! Men jag hoppas att det inte stämmer och att det ändå blir bättre!

Nu har jag också fixat mobilt bredband och har min älskade laptop i stugan! Guuuuu så isolerad man kan känna sig i dåligt väder och utan dator!!!! Även om jag då haft mobilen! Men nu är jag med i gänget igen! :)) Det var som en kompis frågade mig: "Har du redan fått lappsjukan?" och man undrar ju. Är jag så jäkla beroende av internet att jag inte ens klarar några veckor utan? Ja tamejsjutton jag är nog mer beroende än vad jag tror.....

Mysig kväll var det med bror och svägerskan och lilla mormor. Skoj att träffa lilla H igen som jag inte träffat på 2 veckor! Han är ju en sån liten goding! Sövde honom till Michael Jacksons gamla låtar när det var läggdags! Vad mycket bra han har gjort ändå! Hemskt ändå att hans bortgång ska få en att lyssna så mycket på honom igen. Men älskar verkligen hans låtar!

Kommentarer
Postat av: Gissan

Härligt med lite besök på landet...

Och för den delen...det är härligt med dator när vädret e kass... varför ska man INTE ha datorn med sig och använda den..?



Ha en fortsatt skön semester nu.

Kramen på dig.

Postat av: Norpan

Ja, det behövdes!!! Så gött och träffa lille H!Skönt att ha datorn nu till hands! :) Kunna kolla på film och hålla sig uppdaterad med omvärlden utan att behöva känna sig isolerad :)



Tack tack! Kramen tillbaks!

2009-07-12 @ 03:24:52
Postat av: Bajsugglan

Japp, om man inte klarar sig utan laptop så är det nog lapp(top)sjukan man har...:)

2009-07-12 @ 23:43:12
URL: http://bajsugglan.blogspot.com
Postat av: Norpan

Bajsugglan: Hahah, alldeles riktigt! :))

2009-07-13 @ 07:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback