Jobbahemma-dag...

Idag ska jag jobba hemifrån och läsa! Skönt! Men först iväg och röntga lårbenet för att se att inget gick sönder efter sen jag åkte av hästen i höstas. Fick ju en muskelskada som gör att jag måste ta det lite lugnt framöver, vilket känns trist nu på sommaren. Det är ju nu man vill vara ute och träna som att springa t.ex.

Ikväll ska jag på intervju för skolkuratorstjänsten. Få se hur det går då. Annars får jag väl hoppas att det dyker upp nåt skoj att söka i höst.

Sen har jag bara två dagar kvar att jobba!!! Semestern börjar närma sig! Motivationen börjar tryta på jobbet nu, samtidigt som man vill hinna få klart en del grejor. Jag vet att jag har ett överklagande som ligger och väntar imorgon när jag är på plats igen. Trist! Så ska skriva ett yttrande till länsrätten och skicka det vidare om det nu inte kommit in några revolutionerande nya uppgifter... men det gör det oftast aldrig. 

Vi gjorde en enkätundersökning för att se om våra familjer var nöjda med handläggningen. Till största delen fick vi bra kritik. På slutet fick de också chansen att skriva synpunkter fritt om de ville framföra något. Detta var något som någon ville framföra:

"Det är så där med dom. Dom göre inte räkter till oss som börje har galper med vissa."
Vi ska verkligen ta till oss det! ;)

Ha en härlig dag!

Kommentarer
Postat av: fia

japp, jag håller faktiskt med honom..... =) eeeee vad betyder det??? kram

2009-07-01 @ 10:37:16
Postat av: Norpan

Fia: Jepp, det undrade vi också ;) Men ser inte ut som nåt positivt :) Jag klurade ut att det nog kan ha något med assistans att göra i alla fall... Kram

2009-07-01 @ 10:43:41
Postat av: Daniel

Lycka till nu på intervjun!



Å hoppas muskeln e under kontroll!!

Postat av: Norpan

Tack Daniel! :)

2009-07-01 @ 15:03:05
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback