Faster Norpan ska vara barnvakt...

Idag ska faster vara barnvakt på eftermiddagen och kvällen! :) Första gången jag sitter barnvakt åt lille H. Svägerskan har nu slutat att amma så är lite lättare då :) Ska bli kul! Sen kommer eventuellt 2 kompisar över lite senare i kväll och håller mig lite sällskap också. Lilla H brukar ju sova vid 20.00-21.00 ca. Lilla H blir nu snart 6 månader 9 juli! Helt otroligt!

Nu blir det en promenix med s svägerskan och lilla H ner till stan för att kolla om jag hittar en topp/tunika till i en annan färg av en som jag shoppade igår. Lika bra när man tycker om nåt att ha nån mer färg. Var nere på stan igår kväll och shoppade med en kompis. Sen käkade vi och satt på en uteservering och käkade sallad med kräftor och fetaost! Mums! Kändes som man var utomlands! Så mysigt! Det är nästan tropisk värme ute om kvällarna. Just nu är det festival hemma i stan också så hela stan lever upp! :)

Tänk imorse när jag vaknade gissade jag vad klockan var, 09.35 kanske tänkte jag. Kollade på mobilen, 09.35. Rätt bra gissning va? Blev rätt förvånad själv :)

Dags att göra sig klar så vi kommer iväg nån gång :) Ha en skön lördag i det härliga sommarvädret! Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Daniel

en kram till världens bästa barnvakt!

Postat av: Alina

Hejhopp! Skickar lite sommarglädje* kraamar

2009-06-27 @ 15:41:01
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Norpan

Daniel: Kram tillbaka till världens andra bästa barnvakt :)



Alina: Tack detsamma! Kramar

2009-06-28 @ 11:47:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback