Norpan på traktorsflaket...

I söndags blev det fysiskt arbete som heter duga! Vi har ju renoverat hela badrummet, byggt upp en helt ny yttervägg och lagt nytt tak efter en vattenläcka, vilket innebär att det blir en del att göra efter nåt sånt också! Denna del att göra har legat i en stor stor hög på baksidan av huset....timmerstockar, brädor, gammal isolering m m. Så det blev en del slit på söndagen i mulet väder + i regn. En av bönderna i byn hade ställt dit sitt traktorsflak så vi skulle kunna lassa på där och sen kommer han i veckan och kör bort det åt oss.

Jag tillbringade min tid uppe på flaket med att ta emot och lägga det på ett bra sätt så vi skulle få plats med så mycket som möjligt. Vet inte hur många gånger man höll på att slå ikull sig där uppe på flaket varvat med att trampa in spik i gympadojorna. Mamma lyckades trampa in en spik i foten och vek ikull sig vid högen ;) Men det gick bra! Även min 86:åriga mormor hjälpte till och bar, det ni! :)


Norpan på flaket... (här utan jobbarhandskar)


Traktorsflaket


Kommit en bit på väg...


På bilden ser det kanske ut som det är av typen vedstorlek...men det var det INTE kan jag lova! Det var tungt som attans!!! Jag somnade som en liten gris igår!! Här skulle sen också plastsäckar med isolering på också som vägde bly för de sugit åt sig vatten!

Så idag ägnade jag mig åt detta
på eftermiddagen....


Bild lånad från hongkong.grand.hyatt.com


Kommentarer
Postat av: Ida

Bra jobbat vännen! :) Det positiva med så fysisk ansträngning är ju faktiskt att man somnar helt ovaggat. Galet skönt!



Och massage dagen efter måste verkligen ha varit pricken över i:et :)



Kraam!

Postat av: Norpan

Ida: Tack :) Skönt att få det avklarat. Bara det att brorsan skulle ha varit med och hjälpt till å. Var lite mastigt! O jäkligt ont i ryggen har jag idag. Men men sånt får man tåla när man har stuga ;)

Kram!

2009-06-09 @ 18:48:15
Postat av: Daniel

Ja där på flaket har du det bra, hurtiga du!

2009-06-10 @ 12:52:23
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Daniel: Hahaha, jepp det var nog ändå bästa platsen, men man får lida lite i efterhand ;)

2009-06-10 @ 22:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback