Pizzakväll...

Trött och tog lite sovmorgon idag! Hade pizzakväll med två tjejkompisar igår och drack lite vin :) Märktes att det var ett tag sen jag drack just vin, för kände av det nästan på en gång och när jag skulle gå och lägga mig hade jag huvudvärk. Ändå drack jag bara 3 glas. Så tog 2 alvedon och imorse mådde jag fint igen :) Men som sagt tog lite sovmorgon. En väldigt trevlig kväll var det i alla fall! 2000-talets svar på syjunta kan man säga :) Inte för att vi pysslar så mycket, men ändå.

Blev inget med jobbet strax utanför stan som jag hoppats på. Det stod mellan mig och en tjej till och var tydligen ett svårt val, men tjänsten gick till den andra tjejen till slut, trist nog :( Men efter att ha gått och deppat en stund över det så ringde en annan arbetsgivare om en tjänst jag sökt och ville att jag skulle komma på intervju. Det är också ett jobb i hemstan. Så ska på intervju om 2 veckor. Så få se om det verkar bra det jobbet då. Är privat, så kanske mer otryggt i dessa tider....eller inte. Verkar vara ett väldigt roligt jobb i alla fall och skulle då fortfarande jobba mot ungdomar, men utan myndighetsutövning. Vill ju slippa pendlingen nu...

Kommentarer
Postat av: Daniel

Klart man ska få sova ut efter pizza å vin!



Skön inställning!

Postat av: Norpan

Daniel: Ja jag tyckte det kändes som en bra idé :) Vi har ju som tur är flex, så då kan man ta sig lite friheter ibland ;)

2009-06-03 @ 11:00:28
Postat av: Gissan

Visst e det gott med vin ibland... rött.. men jag har fastnat för rosé för tillfället...lite somrigt...

Och du..vad jobb det verkar finnas inom ditt område.. man har ju satsat på fel inriktning...

Håller tummarna för att allt stämmer o att du får det bästa jobbet för dig.

Kram på dig.

Gissan

2009-06-03 @ 22:40:20
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Norpan

Gissan: Ja det är riktigt gott med vin ibland! Konstigt dock att man ibland får ont i huvudet och andra gånger inte. Är ju samma vin! Rosévin tror jag inte jag testat ännu... Men det ser gott ut.



Tack tack! :) Ja, en del har ploppat upp då och då, men mycket finns det inte. Men med min utbildning är ju rätt bred, så finns många olika områden och typ av arbeten att söka. Det är rätt bra! :) Kram

2009-06-03 @ 22:48:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback