Film för sjuklingen...

Fortfarande vissen som en kamel med en feber som aldrig verkar vilja ge med sig. De var en ettrig förkylning det här! Så idag har jag förutom sovit kollat på filmen "Yes man". Den har fått lite delad kritik och jag har hört lite olika från de som sett den, men jag måste säga att jag gillade den! Jag gillar Jim Carrey och det var nog lite min humor. Jag kan nog ha lite barnslig humor ibland :) Perfekt film att kolla på när man är sjuk och inte orkar tänka för mycket :) En helt lagom komedi att skratta lite åt då och då. Här kommer trailern till filmen och vill ni se ett litet roligt klipp från filmen så kan ni klicka här.

 

Nu ska jag börja kolla på en annan film innan jag går och lägger mig, "Bröllopsduellen". Imorgon blir det nog också en dag att kolla på lite film för skulle gissa att jag inte kommer att orka följa med till grannstan imorgon och fira mammas födelsedag trist nog. O min släkting som skulle komma till Sverige och hälsa på kommer jag inte heller kunna träffa den här gången. Men hon åker som tur är till Sverige ofta och då hon hade flera vänner med sig den här gången så passar det bättre med nästa gång. Filmerna jag ska se imorgon är: "Varg" (som jag skulle sett idag men inte hann) och filmen "Slumdog millionaire".

Kommentarer
Postat av: Gissan

Har hört massa bra om Slumdog millionaire...får nog kolla in den. Annars är det skräck som gäller för min del.. ;)

Hoppas du kryar på dig snart. Inget kul o va sjuk...



Kram till dig

Gissan

Postat av: Ida

Haha, jag tyckte också att yesman var riktigt rolig! :)



Slumdog millionare ska ju vara sjukt bra, jag tror iaf att den är det :) Ska bli intressant att höra vad du tyckte om den :)

Kram

2009-03-21 @ 21:59:58
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: p

snygg blogg :)

älskar yes man! de är så himla rolig, skrattade igenom hela filmen :D

2009-03-21 @ 22:06:01
URL: http://paaulina.blogg.se/
Postat av: Norpan

Gissan: Ja, jag tycker Slumdog var sevärd. Du får kolla in recensionen i nästa inlägg :) Tack, nu på kvällen så känner jag mig faktiskt lite piggare så jag hoppas att det nu börjar vända :) Kram på dig!



Ida: Ja, visst var den kul! Kan tom. tänka mig se om Yes man! :) Den är helt lagom film och man får skratta lite :)



Slumdog var bra! Helt klart sevärd. Du får kolla in nästa inlägg :) Kram kram



P: Tackar så mycket! Det var skoj att höra! :) Ja, filmen får en på bra humör! :)

2009-03-21 @ 22:39:32
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback