Intervju och IQ badbollar i trafiken...som vanligt!

Jaha, nu var det dags för mig själv igen att gå på intervju. Blir spännande att sitta på andra sidan igen när jag nu suttit och intervjuat kandidater själv för våran tjänst på jobbet. Intervjun är för ett jobb som är i samma stad jag pendlar till nu, men ett helt annat jobb så få se hur långt jag går. Har alla de kvalifikationerna som de eftersöker i alla fall. Sen får man se om de tycker att jag passar för själva tjänsten. Och skulle jag bli aktuell för tjänsten så är ju förstås lönen en viktig aspekt. Är inte beredd att sänka min lön. Men har sökt ett annat jobb i en annan stad också, så vore kul om jag blev kallad på intervju dit också. Vi får se.

Idag hade jag inne bilen på service
och det blev en komplicerad historia att få dit min bil får jag lov att säga. Brorsan börjar jobba innan 7, pappa skulle iväg kl. 6.10 till stationen för att ta tåget söderut tillsammans med sin sambo och skulle bli skjutsade av brorsan. Mamma bor inte i stan. För att hinna hem till stan och hämta ut bilen så var jag tvungen att låna en bil och brorsans är det punka på, vilket skulle innebära att jag var tvungen att pumpa i luft innan jag åkte hem igen. Så detta blev lösningen.

* Brorsan  åker till pappa och K, lämnar sin bil där och skjutsar ner pappa och K till stationen i pappas SUV.
* Under tiden åker jag iväg till andra sidan stan för att lämna in bilen.
* Sen kommer brorsan dit och hämtar upp mig med pappas SUV.
* Jag skjutsar brorsan till jobbet och fortsätter sen hem till mig igen för att vänta på att jag åter kan åka bort till verkstan för att lämna in bilnyckeln också. (De öppnade nämnligen inte förrän 7.30 och klockan var ju bara 6.20 när jag var dit med bilen).
* Jag åker tillbaka till bilverkstan och lämnar in bilnyckeln och åker sedan vidare till jobbet.
* Sen när jag ska åka hem får jag åka vägen via pappa för att lämna tillbaka pappas SUV och byta till brorsans bil.
* Jag åker sen och hämtar brorsan och brorsan får sen skjutsa mig till bilverkstan. KLART! Hängde ni med?

Servicen gick bra och behövde inte betala mer än avtalat pris. Däremot hittade de några saker som behöver åtgärdas förstås innan nästa bilbesiktning. Typiskt! Men så är det ju att ha bil. Alltid är det nåt som behöver fixas! Slitagegrejor, men i alla fall! Kommer väl sluta på en slutsumma på ca 4000 kr. Som hittat!

På vägen hem svänger det ut en gubbe mitt framför näsan på mig när han kommer från motorvägen och jag ska upp mot mitt område. Jag hinner bromsa men kan förstås inte låta bli att blinka argt åt honom med helljuset. Han vinkar tillbaka som för att ursäkta sig. Stanna och vänta din jäkla morfar Jinko istället tills jag kört förbi. Ingen bil låg efter mig. Varför måste folk ha så bråttom så de nästan ska orsaka en olycka istället för att orka vänta på EN BIL!? Och Daniel, den här gången kan du inte skylla på mig i alla fall att jag ska ta det lugnare! ;)) Helt oskyldig!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej tjejen!



TAck för ditt "krya på dig"



Hur gick intervjun? Jag hejar på dig ;)

KRAMAR

Postat av: Norpan

Sandra: Intervjun är inte förrän efter påsk, så det är ett tag kvar :) KRAMAR

2009-03-31 @ 12:43:57
Postat av: Daniel

Blev helt snurrig...



men lycka till på intervjun. Och får 100:e gången: KÖT FÖRSIKTIGT!

2009-03-31 @ 13:54:42
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Daniel: Haha, du är inte ensam om att bli snurrig, blev lika snurrig själv... Tack! :)Men oj vad du tar i!! Det hördes nog ända ner till Italien ;)

2009-03-31 @ 20:32:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback