Sorry sorry

Hade tänkt jag skulle uppdatera och berätta lite om resan igår kväll, då fastnade jag i telefonen. Sen tänkte jag att jag skulle uppdatera ikväll, men då fastnade jag på FB istället. Har lyckats få in några av mina släktingar där + att två redan fanns där som jag helt missat. Men så kul att lättare kunna ha kontakt med dem nu.

FB är ju himla smidigt på det sättet. Det tog också tid att lägga upp bilder på FB från resan. Så imorgon lovar jag att det är bloggens tur att bli uppdaterad och att jag ska berätta om resan. Det var intensiva två dagar och vi har hunnit mycket. Farmor är i graven i Riga nu och det känns skönt att det är avklarat. Sen var det guld värt att få träffa alla släktingar som jag aldrig träffat förut! Så lyckat! Men jag berättar mer imorrn! Promise! Nu har det gått så länge sen jag uppdaterade så jag såg att man börjat tro att det är till helgen jag ska resa bort :) Skärpning Norpan! Ni får hålla till godo med en låt så länge :)



Kram!

Kommentarer
Postat av: Gissan

Men visst är det typiskt när man tänkt göra nåt så kommer annat i vägen.

Skönt resan gick bra och att du fått lämna över din farmor till Evigheten. Min farmor bor åxå där sen 1,5 år tillbaka. Hon sa alltid att hon skulle flytta dit. Och nu är hon där. Kanske träffas de, våra farmödrar, över en kopp kaffe i solskenet..;)

Ha det bra

Kram Gissan

Postat av: Daniel

Då ska jag fara på facebook å kolla in dina bilder! :)

2009-03-04 @ 09:56:35
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Gissan: Ja, så är det alltid! Och jag har en viss förmåga att fastna i timmar i telefon :) Som du säger, det är rätt skönt att ha det överstökat nu! Hon har det bra där hon är och vore ju kul om våra farmödrar kunde träffas över en kopp kaffe :)! Hoppas! De har nog mycket att prata om :)

Kram



Daniel: Japp, kolla läget på FB, där ligger det en hel del bilder. Berättelsen får du i efterhand, kanske redan ikväll. Törs knappt säga nåt utifall jag lyckas fastna nån mer stans ikväll... ;)

2009-03-04 @ 11:05:39
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Mika

Har faktiskt undrat lite - du är ju så flitig med bloggen!!!



Ha en skön onsdag!

Kram

Mika

2009-03-04 @ 11:12:37
URL: http://msmika.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ska bli skoj att höra hur du hade det!!



Håller med dig om FB. En väldigt bra sida att "hålla koll" på alla vänner och så. ;) Men man blir så så förbenat barnsugen bara =) Hihi



KRAMAR TILL DIG

2009-03-04 @ 11:44:00
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Mika: Ja musten gick ur mig helt när jag kom hem tror jag :) Sen har det gått i ett sen jag kom hem också dessutom. Får ta och skärpa till mig, det här går ju inte ;) Du får väl ta och skaffa FB du med nu när du ska vara hemma! Kram



Sandra: Hahaha, Ja, FB kan vara lite farligt också på så sätt! :) Det blir ju inte bättre av att ha fått en brorson heller ;) KRAMAR tillbaks

2009-03-04 @ 13:11:18
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Lennart

Tittar in igen senare och ser om det har dykt upp några bilder. Riga är en stad jag har fattat tycke för på något sätt jag inte kan förklara, den tilltalar mig på ett positivt sätt i alla fall.

2009-03-04 @ 18:18:06
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad häftigt att träffa släktingar du inte sett förut! :) Najs!



Och vi kan nog stå ut med att vänta lite till på uppdatering :) Hoppas ridningen gick bra igår med. Kramkram

2009-03-04 @ 18:38:13
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Lennart: Ja, till slut kom det upp lite bilder i alla fall :)



Ida: Ja, det var jättekul!!! :) Nu hoppas jag att vi yngre i alla fall ska kunna hålla kontakten med FB. Till slut kom uppdateringen :) men bara till hälften och ändå blev det ett skitlångt inlägg! Tack, ridningen gick fint i måndags :) Kramelikram

2009-03-04 @ 21:14:46
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Norpan

Lennart: Riga är en jättemysig stad. Gillar stan skarpt! Mycket att titta på. Nästa gång hoppas jag att få se mer av Lettland och framför allt vill jag åka till Jurmala som ligger strax utanför Riga med sin flera mils långa sandstrand.

2009-03-04 @ 21:23:19
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback