Hemmadag...

Hemma med migrän idag. Började igår kväll och har hållit på i 19 timmar, men nu tack och lov börjar det släppa och jag börjar bli mig själv igen! Hade trott jag åtminstone skulle kunna gå och jobba halvdag idag, men icke. Bara att gilla läget. Har legat i sängen hela dagen och inte ätit något hittills. Ringde in ett ynkligt telefonsvararmeddelande till kollegan imorse. Men nu alldeles strax så ska jag göra lite havregrynsgröt :)

Igår jobbade jag hemifrån. Läste hela förmiddagen, bortsett från när jag käkade lunch. Sen klockan 14 var jag ut på en långpromenad med min goa svägerska Y och lilla H i snöovädret. Jorå, mera snö, mera snö! Jag som tyckte det kändes lite vårlikt i måndags när jag var ute på min ridning. Jag kunde rida i ridbrallor utan överdragsbyxor, utan mössa och med tunnare vantar. Men  nu mera snö igen! Lite tråkigt känns det...

Blev en riktig mysdag med H igår efter promenaden. Jag passade honom medan Y bakade fullkornsscones och sen fick faster själv bada honom för första gången. Han älskar att bada så var inga större problem. Han plaskade på med benen :) O mamma Y filmade lite :) Sen var det torkning och på med myskläder som det ska va efter man har badat :) H var sen hungrig efter sitt bad och så även mamma och faster så då satt det fint med nybakade scones och varmt te för oss och vanliga maten för H. Dröjer nog ett tag till innan det blir några scones för honom ;)

När jag kom hem blev det lite läsning till innan migränen satte igång. Nu är det soffläge under en filt. Blir nog en liten tupplur till på eftermiddagen för har inte blivit någon bra sömn i natt inte. Och imorse satte plognissarna igång med plogmaskiner och och väste dessutom omkring med spade skrapandes på asfalten. Jag var färdig att rusa ut i min  t-shirt och strypa karln! En trevlig morgon med andra ord. Men nu är det dags för havregrynsgröt med en liten gnutta äppelmos! Mums! :)

Här kommer ett klipp av en akustisk version av melodifestivalbidraget "Hope and Glory" med Måns Zelmerlöv. Ännu bättre än originalversionen tycker jag. Det är så fint med akustisk gitarr!



PS. Imorgon ska jag ta tag i bloggvännen Gissans utmaning!


Kommentarer
Postat av: Mika

Usch vad trist med migrän!!! Hoppas du mår bättre nu - låter som du och svägerskan haft mysigt igår med lilla H! Härligt!!!



Kry på dig vännen och snart helg!!!



Kram kram

Mika

Postat av: Norpan

Mika: Tack, jag mår bättre och är på benen igen! Skönt! O jepp, snart är det helg, ska bli såååååå skönt! Ja, mysstunder med Hugo värdesätter jag högt! :) Kram kram

2009-03-11 @ 21:50:12
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback