Utmärkelse och trojanare...

Jag har fått denna fina utmärkelse från fröken Gissan med motiveringen: För hennes vardagliga "rallyblogg" ;)

 

Jag tackar som allra ödmjukast! :) Blev väldigt glad för den fina utmärkelsen! I think you´re fabulous too :)


Jag vill såklart ge utmärkelsen vidare till några stycken utan inbördes ordning som jag ofta ser på bloggen:

Ida: Fröken Hallonglasvinge för hennes rättframma inlägg om allt från klänningar, helgplaner, träning, film, till roligheter.
En go vän som nog på många sätt är lik mig själv.

Mallis: För dina varierande inlägg och ibland bitska sätt att skriva! :) Det är klös i dina inlägg, men också roande! Har också genom åren blivit som en vän även om vi inte träffats IRL! Vi också en hel del samma musik- och filmsmak  :)


Daniel: Som genom sina roliga inlägg och sitt sätt att skriva kan få vem som helst att bli på bra humör! :) (Även om det kan vara lite allvarsamma saker emellanåt också). Och för dina goa och gulliga kommentarer som värmer!

Mika: För ditt sätt att dela med dig av dig själv och som jag haft kontakt med ett bra tag nu och som också blivit som en vän även om vi inte heller träffats IRL! Och jag hoppas att du snart också kommer till FB!

Pillan: För hennes sätt att blogga om både glädje, sorg, svårigheter och lycka. Också en tjej jag haft kontakt med i några år nu och är som en vän! Kul att du kom tillbaka till bloggvärlden igen!

Men däremed inte sagt att jag glömt de andra bloggarna jag läser! Ni finns ju inte nämnda som bloggar jag läser här till vänster utan anledning! Så ni får en utmärkelse ni också av mig för att ni delar med er av era liv och händelser så jag får lite att läsa om dagarna! :)

Dagen har annars bara flutit på. Sov dåligt i natt och drömde en massa jobbiga saker så när jag vaknade till kl 7.30 imorse bestämde jag mig för att somna om ett tag till. Vaknade sen vid 10.50! Sedan dess har jag i princip legat på soffan hela dagen och slökollat på tv eller pratat i telefon förutom när jag var in i duschen ett ögonblick. Tänk så extra underbart det känns att duscha när man är sjuk. Känns som bacillerna rinner av en på nåt sätt och man känner sig bra mycket fräschare! Så kul är det att vara sjuk! ;) Längtar ut till det härliga vårvädret! Men imorgon jag har två filmer att kolla på i alla fall: "Yes man" och "Varg". Så får väl skriva en liten recension om filmerna sen...

Försökte också idag att installera ett nytt antivirusprogram på min dator som jag köpte samtidigt som datorn i julas. Tror ni det funkade? Nope! Vad glad man blir då! Så får ju såklart byta det. Så länge fick jag installera ett annat gratis från nätet så länge. Innan hade jag en testversion som tog slut precis idag. Törs ju inte gå ut på nätet utan att ha ett antivirusprogram installerat. Jag har lärt känna två trojanare genom åren och de var inte roliga att ha att göra med! En satte på ljudet på datorn på högsta volym när man startade upp datorn plus stängde ner program och flipprade med skärmen tills jag lyckades få bort den från datorn för evigt. Hoppas han hamnade i helvetet ;) (Trojanaren alltså) Den andra segade ner datorn och skickade upp massa felmeddelanden och crashade till slut min dator! Den trojanaren önskade jag också dit pepparn växer. Fick tillkalla experthjälp från en kompis bror som fick igång datorn igen så pass att jag kunde bränna ner viktiga saker innan den blev omformaterad. Nu hade jag ju såklart antivirusprogram även då, men inte tillräckligt bra tydligen och ibland smiter det ju igenom ändå...

Nej nu är det vila som gäller! Ha en trevlig fredag!


Kommentarer
Postat av: Mika

Vad du är go! Man blir så glad av dig!!!

Ja duscha bort baciller är härligt - det är nästan som en heldag på spa när man har varit sjuk!!!



Kram

Postat av: mallis in real life

Det var snälla ord det och visst känns det som om vi är vänner "på riktigt". FB gör nog sitt, där har man superkoll på varandra.



Du är en tjej som man blir glad av och det var därför jag en gång för länge sedan började läsa din blogg. Tack för att du finns.



ps. köp en Mac, då slipper du virus.



Kram

2009-03-20 @ 09:07:26
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Daniel

Tack du snälle rare! Blev så glad!



Med bra feelis av din utmärkelse åker jag leende till Ryssland över helgen!

kram på dej å sköt om dej!

2009-03-20 @ 09:25:40
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Mika: Tack Mika vad snäll du är! :)

Ja, visst är det härligt! Tyvärr åkte inte bacillerna väck helt, men kändes bra för stunden i alla fall :) Och idag känner jag mig lite piggare i alla fall så kanske några åkte ner i brunnen :) Kram på dig och trevlig helg!



Mallis: Tack för de snälla orden! Ja, visst hjälper FB till också som gör att man får ännu mera koll på varandra och vad som händer. FB är kanon på det sättet! Är så glad för mina bloggvänner som jag lärt känna genom åren! Tack för att du finns du med! :) Rätt häftigt att man kan lära känna människor på det sättet egentligen!



Haha, Mac har jag haft på ett tidigare jobb. Visste faktiskt inte att de var virusbefriade. Måste vara skönt! Men PC:n får nog hänga med ett tag till eftersom jag nyss köpte en... :) Kram och ha en skön helg!



Daniel: :) Hoppas du får en jättebra resa och konsert! Kram kram!

2009-03-20 @ 10:02:15
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Ida

Nu blev jag alldeles rörd vännen :) Fina du! :)





Drömmer du också konstigt? Jag blir snart galen på mina drömmar, jag vill inte drömma nåt mer! Snart vill jag väl inte sova heller så att jag slipper mina drömmar, suck.. Menmen, det kanske blir bättre när solen har börjat visa sej nu? :)



Att duscha är det bästa som finns när man är sjuk ;) Jag håller helt och fullt med i din beskrivning om hur bacillerna rinner av kroppen, hihi..



Datorer, antivirus, trojanska hästar.. Blablabla. Säger mej nada :P Men snart kommer en ny dator hamna i mitt knä, hihi, tur att man känner folk som kan nåt :)



Krya på dej hjärtat! KRAM!

2009-03-20 @ 13:20:38
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Lennart

Min bror hade ett antivirusprogram han hade hittat på nätet och bränt på en CD. Sen gav han skivan till mig och sa installera det här så är datorn skyddad. Men det klagade ofta på att det behövdes uppdateras ofta och det lyckades aldrig så jag skaffade Nortons via nätet. Beställde och betalade via nätet, gick hur bra som helst. Men det blev något knas med första installationen. Mailade om problemet och fick två filer tillbaka, det stod dubbelklicka på fil 1 och låt det jobba. Då det är klart klicka på fil 2 och installera. Jag gjorde det och vips fungerade allt! Jag förnyar det en gång per år och det har fungerat perfekt i flera år nu.

2009-03-20 @ 17:58:03
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Ja, men du var värd den, helt klart! :)



Håller med dig med sömnen, man vill inte gå och sova pga. det man drömmer! Det är urjobbigt! Och inte finns det mycket man kan göra åt det heller!



Jamen antivirusprogram vet du väl vad det är i alla fall :) Hoppas det blir bra med nya datorn!



Tack tack min goa vän! KRAM o hoppas du får en härlig helg!

2009-03-20 @ 20:45:46
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Norpan

Lennart: Ja, jag litar nog ändå lite mer på dem som kostar lite. Tror de innehåller lite mer än de gratisversionerna. Men får hålla till godo med en gratisvariant tills jag lyckats byta den jag köpte. Fick köpa ett program billigare i samband med köpet av den nya datorn. Så får väl ta och byta det så snart jag är frisk igen. Att köpa över nätet verkar också funka helt okej :) Kanske bättre tom med tanke på att den skivan jag köpte inte ens funkar...

2009-03-20 @ 20:48:02
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback