Fredagsmys, Dragonfly & tjejmiddag på lördagen

Igår kväll hade jag min lilla favorit på besök, lilla H tillsammans med brorsan och svägerskan. Bjöd dem på middag och öltränade med ännu en ny sort, men också veteöl. Lilla H satt på min arm när jag plockade i köket efter maten. Han var väldigt intresserad när jag hela tiden berättade om vad jag gjorde :) Lilla H är lite förkyld stackarn, men lika glad som vanligt. Så fort man tittar på honom ler han som en liten sol :) Han var på babysim för första gången i veckan. Var tydligen en rolig upplevelse. Synd faster inte kunde vara med och tittta på honom. Goare liten kille får man leta efter. 

Nu håller jag på och kollar på en film jag fått låna av vännerna M & K. "Dragonfly" med Kevin Costner. En riktigt bra film har jag hört och är hittills av det jag sett beredd att hålla med. Får komma med en utförligare beskrivning sen. Sorglig ska den också vara så kan tänka mig att jag kommer att böla en hel del...som vanligt :)



Ikväll blir det tjejmiddag hos kompisen M. Kolla på stora schlagerfestivalen förstås! Men mycket snack kommer det säkerligen bli också :) Kommer inte heja på det svenska bidraget bara så ni vet. Har aldrig gillat den och kommer aldrig att göra det heller. Så blir nog Danmark jag hejar på idag som jag verkligen gillar, eller möjligtvis Finland. Ha en trevlig lördag! Kram på er!

PS. Har ni varit med om att köra upp ett chips rakt upp i gommen? Aj, vad ont det gör idag dagen efter...  fick tom. ett märke. DS.

Kommentarer
Postat av: Gissan

Det där med chipset...det är inte nyttigt med kolhydrater..där ser du ;)

Men faktum är att jag fick ett tacochips på tvären en gång...hela vägen ner från halsen, genom svaljet och ner mot magen. Det skar hela vägen och fy fan va ont det gjorde. Vi var borta också när detta hände o jag skulle hålla masken samtidigt. Så..jag vet vad du går igenom!

Kram på dig

Gissan

Postat av: Norpan

Gissan: Haha, nä bäst att hålla sig borta från chips hädan efter :) Lät inte speciellt kul med det där tacochipset heller! Usch! De är vassa de små rackarna! Såg att vi gillade samma låt i alla fall. Jag började gilla Danmark och Finland men när jag hörde Norge igen blev dem ändå dem jag trodde skulle vinna och tyckte den var riktigt bra! Lite synd om Finland bara. Fanns bidrag som sjöng falskt och var mycket sämre än dem.

2009-05-17 @ 09:52:54
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Ida

Lille H verkar verkligen vara så fin och snäll! :)

2009-05-18 @ 19:59:04
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Ja det är han verkligen! Som en liten solstråle :) O vem smälter inte av ett leende som man får så fort man tittar på honom :) Väldigt sällan han är ledsen och då är det inte långa stunder. Så är väldigt mysigt med honom!

2009-05-19 @ 08:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback