Norpan ska ut på utflykt

Strålande solsken från en klarblå himmel och vad ska Norpan göra då? Ta ut friskvårdstimme och lite flex och ge sig ut och rida! :)) Med ska min kollega som slutade igår hos oss och hennes syster! Förhoppningsvis ska det blir en lite fartfylld tur :) Sen ska jag tillbaka till jobbet igen och jobba. Men idag är det sista jobbdagen för den här veckan!

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag är inte ett dugg avundsjuk, neeej ;)

Postat av: Daniel

Rida du bort denna veckans stress å njut!

2009-05-20 @ 12:34:25
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Mika

Hej!

Det var ett tag sen sist! Jag har nu bestämt mig för att internetsanera mitt liv - går tillbaks till det jag gjorde från början - maila och söka info. Dagbok har jag bestämt mig för att skriva på det vanliga sättet igen. Familjen mår bra och vi har ändrat vår ledighet - vi är nu långlediga tillsammans alla tre i flera månader - det behövdes för att vi ska komma in i vårt nya familjeliv!!! Känns väldigt skönt.



Jag kommer kika in då och då för att se hur mina favoriter har det....



Kram

Mika

2009-05-20 @ 20:51:45
URL: http://msmika.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Haha, det är bara att masa sig upp på hästryggen igen vet du ;) Kram



Daniel: Japp, jag njöt i fulla drag och väldigt avstressande var det :)



Mika: Tråkigt att du inte ska fortsätta skriva så vi får läsa vad som händer i ditt liv. Hade varit kul att läsa om hur lilla bebben utvecklas :) Men jag förstår att det är svårt att få tiden att räcka till! Kul att se dig här igen i alla fall! Skönt att höra att allt är bra med familjen och att ni nu fått tid att njuta en tid tillsammans! Sköt om dig! O hoppas vi hörs snart igen! Kram!

2009-05-20 @ 22:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback