Referenser och nästan olycka...

Börjar nästan bli lite nervöst nu med jobbet där jag gått vidare till referenssamtalen. Tydligen har rekryteringskonsulten bokat in 40 minuters referenssamtal med mina referenser. Tänk er, 40 minuter! Som en hel intervju ju nästan... Men å andra sidan var jag nästan 2 timmar på intervju för den här tjänsten. De är verkligen grundliga och ambitiösa! Vad ska de ställa för en massa frågor på 40 minuter? Jaja, bara hoppas att det går bra i alla fall. De skulle dessutom höra av sig om de behövde fler referenser! Kan de behöva mer än 120 minuters information om mig? ;)

Igår när jag åkte hem från jobbet höll det på att gå illa. Två killar kom cyklandes alldeles bredvid vägen på trottoaren. Vägen är väldigt trafikerad. Killarna var väl 9-10 år ungefär. De vinglade omkring och hade sig så tanken fanns att de bara kunde dra rätt ut i vägen rätt som det var, men det kunde jag väl aldrig tro ändå. Jorå, rätt som det var svängde den ena killen cykeln och svängde bara rakt ut i vägen utan att ens så mycket som att vända på huvudet. Jag fick tvärnita! Och som tur var hann jag stanna.

Fy farao vad rädd jag blev! Var bara tur att jag tänkt tanken och på så vis hade rätt bra reaktionsförmåga ändå. Men hade han svängt något ögonblick tidigare hade det smällt, för då hade jag inte haft en chans. Läskigt! De där killarna var inte mogna att cykla i trafiken på egen hand ännu! 12 år är en mer lagom ålder kring trafikerade vägar. Då har utvecklingen i kroppen hunnit hänga med också. Men är hemskt glad att det gick bra! Hoppas att killen blev rädd också så han förhoppningsvis lärt sig nåt till nästa gång. Jag tutade på honom också för att markera förmodligen för jag blev chockad. Istället borde jag ha stuckit ut huvudet istället kanske och pratat med honom...

Kommentarer
Postat av: Gissan

Usch ja...man ska alltid förvänta sig det oväntade när det gäller barn...

Och andra medtrafikanter åxå för den delen...

Tur det gick bra!

Hoppas på ditt jobb nu. Håller tummarna...men håller med vad grundligt de går igenom sökandena...

Jättekul att du kommit så långt i alla fall...

Kramen på dig

Gissan

Postat av: Norpan

Gissan: Verkligen! Man vet aldrig vad som kan hända. Men skönt som sagt att jag hann få stopp på bilen i tid!



Tack! :) Ja otroligt grundliga. Har aldrig varit med om nåt liknande! Men som du säger, får vara glad att ha kommit så långt. Har inte kunnat gjort nåt annorlunda i alla fall. Så bara att hoppas på det bästa! Kram kram

2009-05-19 @ 23:49:56
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-05-19 @ 23:58:10
URL: http://memie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback