Regnigt och kallt...

Regnig och kall dag idag! Igår fick jag en privatlektion i ridning då de andra två tjejerna inte kunde komma. Vi red ut så jag fick min lektion på fältet och i skogen. Ska inte gå in nåt närmre på det, men var väldigt givande i alla fall och lärde mig jättemycket under den timmen. Hoppade över hinder i skogen också, vilket var riktigt kul! :) Och gick slalom mellan träd som stod väldigt tätt ihop, då man skulle styra ut bara baken på hästen för att komma runt. Det är lite trixigt! Det gick inte att bara styra runt hästen för det var så tight emellan och hade klämt mig annars. Körde både dressyr och lite hoppning alltså. Hästarna var alldeles svettiga efteråt. Att trixa med dem så mycket gör att de får använda hjärnan jättemycket.

Imorgon är det dags för en ny intervju i hemmastan. Har inte hört nåt från de andra jobben ännu, så få se. Men sitter ju inte i sjön om det inte blir nåt heller. Har ju jobb i alla fall vilket är skönt! Får väl söka vidare bara.

Tänkte på det härom dagen vad livet är skört egentligen! En kompis kompis har haft cancer och blivit opererad för det och trodde det blivit bra efter det. För ett tag sedan fick hon reda på att det finns i kroppen och att det inte går att göra nåt mer. De har opererat bort allt som går och hon kommer aldrig kunna äta riktig mat igen utan går på dropp och nu smärtstillande. Man kan inte säga hur länge hon har kvar att leva. Det kan ta några veckor, månader.... Hon har man och 3 barn som blir utan sin maka/mamma. Sorgligt och fruktansvärt livet kan vara ibland! Vilken ångest och vad gör man med tiden man har kvar.... Förlorade en kompis för några år sedan. Han var lika gammal som mig och det känns som hans liv inte ens hade hunnit börja på riktigt. Gäller att ta vara på livet man har!

Stod och stekte gös igår kväll att ha till matlådan idag. Guuud så gott det är! Fick mig att tänka tillbaka när jag var liten och ute och fiskade med morfar om somrarna i stugan när han fortfarande levde. Fina minnen!

Kommentarer
Postat av: Daniel

JAg är så ledsen för din väns skull- alla min tankar till henne, anhöriga och dej!

Må hennes sista tid innan vilan bli rofyllt.

Postat av: Ida

Usch, nu vill jag börja gråta. Jag avskyr verkligen cancer. Det gör mej livrädd. Stackars familj och dej med. Ni får ta hand om varandra och vårda alla minnnen. Kram!

2009-05-05 @ 22:28:59
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Gissan

Ja livet är verkligen skört. Det kan förändras så katastrofalt från ena dagen till den andra, så man måste ta vara på stunderna, hela tiden. Leva i nuet. Inte vänta med saker man kan göra idag... Så är det bara. Alla har vi någon relation till skitsjukdomen, på ett eller annat sätt.



Kramarna till dig idag.

Gissan

2009-05-06 @ 07:22:07
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Norpan

Alla: Ja, visst är det en fruktansvärd sjukdom! Visst ska vi alla dö en dag, men man önskar att alla fick leva sitt liv till fullo och för dem som har barn, få se dem växa upp. Som sagt livet är skört och kan ändras från den ena dagen till den andra. Bara hoppas att hon och familjen får en dräglig tillvaro tillsammans tiden som är kvar.

Tack för era tankar! Kram på er!

2009-05-06 @ 07:50:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback