3 filmer...

Tre filmer har jag sett på sistone, varav en senast imorse.

Den första är "Dragonfly" med Kevin Costner i huvudrollen! Kanonbra film som är en utav de bästa jag sett på länge! Se den! Den handlar om en läkare som förlorar sin läkarhustru som är gravid i en bussolycka i Sydamerika (tror jag att det var) när hon är där och jobbar under en period som specialistläkare. Märkliga saker börjar sen hända.... När vi förlorar någon, är de då borta för alltid? Bölvarning!




Nästa film "Mirrors" är med Keifer Sutherland som spelar Ben Carson, en avstängd criminalare som av olyckhändelse råkat skjuta en polisman som jobbade undercover. Han mår väldigt dåligt av händelsen och bor inneboende hos sin syster för ett tag efter att han och frun behövde en paus ifrån varandra. 2 barn har de tillsammans. Han tar ett jobb som nattvakt för ett gammalt varuhus som brunnit för att hålla borta inkräktare. I huset börjar det hända konstiga saker med speglarna... Det är en riktigt spännande, lite läskig film och klart sevärd! Här nedan kommer ett smakprov från filmen.



Den sista filmen är "Fireflies in the garden" med bland annat Julia Robers i huvudrollen. Den handlar om en familj, där en bilolycka väcker det förflutna till liv igen, ett liv av mörka hemligheter där familjen utåtsett är en lycklig och framgångsrik familj. En bra film, men också sorglig. Bölvarning på denna också!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback