Första adventshelg...

Fredagen:  Avslappande! (efter lite matinhandling). Tittade på Idol och myste med räkor o vitt vin! :) Heja Erik!!!! Som nummer 2: Heja Calle!!!!

Lördagen: Shopping med tjejgäng. Blev ett par jeans, en svart kortärmad topp med tryck och en långärmad topp. Sen blev det lunch på restaurang. Jag åt flundra med vitlöksfrästa champinjoner och potatis. Jättegott! Efter besöket på stan med tjejerna åkte jag till mormor för att hjälpa henne adventspyssla och få upp gardiner och lite annat. På kvällen blev det adventspyssel och sen fick jag besök av kompisen P och då blev det popcorn, godis och vin till filmen "Flickan som lekte med elden".


Stjärndraperi i vardagsrummet


Julstjärna på fot i köket

Söndag: Första advent och lång sovmorgon! Söndagssoft i soffan och sen glögg och "Trolltider" hos M & K. Avslutade eftermiddagen med en skräckis, en sann spökhistoria som hette "Fingerprints" (smakprov nedan). Helt okej film. Väl hemma igen blev det en grekisk sallad fast med lite annat gott i som blandade bönor, färska champinjoner, avokado bla. Kvällssoft med "One tree hill", "Gossip girl" och "Vem kan slå Fredrik och Philip". Nu blir det spikmattan och sen natti natti! Ännu en helg till ända som gått i ultrarapid! Var tar helgerna vägen????



Imorgon är det måndag igen och en rikig mötesdag. På kvällen ska jag kolla på brorsan som spelar seriespel i jobbstan innan det är dags att åka hemåt igen. Pappa, mamma, lilla H och svägerskan kommer dit och tittar också :)

Kommentarer
Postat av: Veronica svarar

grekisk sallad är ju så gott! vi har varit i stugan i helgen, utan dator och internet. Finns att köäpa på K-rauta och lite mindre på Clas Ohlsson bl a

Postat av: Daniel

Låter som en gemytlig helg!



Ja synd att helgerna ska gå sååå snabbt så!

2009-11-30 @ 09:43:17
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Hej tjejen! Jag håller verkligen med dig, vart tar helgerna och veckorna vägen?? Man ska kanske inte klaga på att det är måndag, för snart är det helg igen! ;)



Du verkar iallafall haft en jätte mysig helg, härligt!!



MÅnga kramar

2009-11-30 @ 10:11:58
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Veronica: Tack för informationen :)

Ja visst är grekisk sallad gott! Älskar det vinter som sommar!!! Skönt med en paus från internet. Det kan behövas ibland :)



Daniel: Ja, kan man inte ställa in tiden på att gå lite långsammare på helgerna????!!! Men en trevlig helg var det!



Sandra: Ja, hoppas det snart är helg igen och att veckan går snabbt! :) Många kramar tebax

2009-11-30 @ 23:25:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback