Ännu en film sedd...

3,5 vecka med feber! Inte konstigt att jag är så trött om dagarna och sover som en liten gris när jag kommer hem från jobbet. Var och tog fler prover igår, så får se om det visar nåt... Dock sov jag inte förbi Grey´s anatomy i alla fall som var idag :) Älskar verkligen den serien! :) Och som vanligt får man sitta med näsduken i högsta hugg ;)

Imorgon får jag dock inte sova efter jobbet för då ska jag hem till mamsen och käka middag tillsammans med bror, svägerskan och lilla H. Lilla H har precis börjat gå själv med sin gåvagn, men han är inte glad åt det :) Han föredrar att gå och hålla nån i händerna istället :)

Har ni sett filmen "Changeling"? Annars är det en film jag verkligen kan rekommendera!! Såg den i helgen och den var så bra! Egentligen är jag inte jätteförtjust i Angelina Jolie, men i den rollen var hon kanonbra!!! Det är en sann historia som är hemsk och sorglig! Se den om ni inte sett den! Här kommer ett smakprov ifrån den.



Dags att sova! Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Hoppas du också blir bra snart! Feber är jobbigt!

Ja han måste ha det jobbigt speciellt när de enda bokstäverna han kommit på bildar ordet " U S E L " hahahaha. Duktig kille!



PS Honungsmelon var ordet. Klurigt va??? :D

Postat av: Veronica

Hej! jag tog lite sovmorgon jag :) har sovit så dåligt med hostan och så. Nej konstig smak med bea på chips men alla som kommenterat säger att dom är goa. Kanske skulle smaka iallafall. Jag gillar inte chips så mycket, vi köper det max 3 ggr om året och då blir det någon vanlig sort och helst pringles. dom gillar jag :) (tror det är formen) ;) vad gördu idag?

2009-10-22 @ 10:59:44
URL: http://livetivitavillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback