Lite mör...

Efter att ha varit inne nästan en hel vecka, (bortsett från när jag var och besiktigade bilen) började jag nästan att klättra på väggarna till slut. Första feberfria dagen igår. Jag blir fruktansvärt rastlös om jag är inomhus för länge :) Så idag var jag ute på en 2 timmars ridtur! Gud så härligt det var! Inte det bästa att flänga omkring på hästryggen när man haft feber en vecka, men hade sett fram emot det hela veckan.

Det var en ridtur med fart och fläkt, vilket känns i kroppen nu så här efteråt :) Baken är öm, insidan av låren och så kommer jag nog ha lite träningsvärk imorgon kan jag tro... Känner redan av axlar, ryggen och magen :) Har ju inte ridit sen i augusti. Men jag hoppas att jag inte blir sämre igen av att jag var ut och red  i alla fall! För nu har jag tänkt gå och jobba imorgon.

Hade en jättefin och urmysig häst som hade levt som vildhäst i 6 år innan han kom till Sverige. Rätt häftigt! En väldigt speciell häst som jag gärna har fler gånger. Han var lite högre än islandshästar brukar vara. (Se bild till vänster, visst är han fin?) Ibland kan jag känna att jag skulle vilja ha en egen häst, men det är ju så mycket jobb och kostar så mycket. Får väl försöka hitta nån islandshäst så småningom som jag kan bli medryttare till istället.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en kort stund innan jag somnar :) Läser "Zebraflickan" av Sofia Åkerman. Det är en självbiografi om hur hon i tonåren hade självskadebeteende och anorexia. Väldigt utlämnade! Men mycket bra!

Bilden är lånad.


Kommentarer
Postat av: Gissan

Jättefin är han!

Jag skulle åxå vilja ha en häst här...eller rättare sagt, jag önskar jag vore mer intresserad av häst än vad jag är, för här hade varit perfekt o ha en. Perfekt stora ängar osv. Men det är alldeles för mycket jobb och pass och jag är inte beredd på o lägga den tid som krävs. Därför blir det ingen häst. Men kul o mysigt hade det varit.

Kram på dig och hoppas du mår bättre idag.

Gissan

Postat av: Norpan

Gissan: Ja, visst är han! Det är nåt speciellt med islandshästar! De känns stabila och trygga :)



Ja, du bodde väl mitt ute på landet så det hade passat bra med häst, men kan ju som sagt vara en fördel att vara ordentligt intresserad och så tar det ju en väldig massa tid och man kan inte åka iväg hur som helst. Kostar mycket om de blir sjuka osv.



Är på jobbet idag o känner mig bättre med inte helt bra! Men jag hoppas att det ska bli bättre. Kram på dig o ha en bra dag

2009-10-05 @ 12:24:12
Postat av: Daniel

Så sööten söööt!



Å krya nu på dej å håll ut!!!



E säker på att det e mycket bättre redan imorgon!!!!

2009-10-06 @ 22:29:06
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Daniel: Ja, visst är han :) En riktig goding!!



Tack! Jag hoppas verkligen det! Var det doktorn idag och blev sjukskriven resten av veckan :( Hoppas födelsedagen varit till en belåtenhet vännen! :)

2009-10-07 @ 00:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback