Filmmarathon fortsätter...

15:onde sjukdagen hemma och har kollat på ännu mera film! Mina ögon blir snart fyrkantiga ;) Johan Falk 2 "Vapenbröder" och 3 "National target". Riktigt spännade båda två. Hittills gillar jag dock de två första allra bäst. Imorgon ska jag ge mig på 4 "Leo Gaut" också.

För att bryta av lite såg jag en komedi, "17 igen" med Zac Efron som ju är jäkligt söt! Ung, men söt! :) Man kan ju lätt bli kär i honom bara av att titta på filmen om man var 17 igen alltså... ;)

"17 igen" handlar om Mike O´Donell, vars liv inte riktigt blivit som han tänkt sig. Han önskar att han kunde leva om det från när han var 17 och hans önskan går i uppfyllelse en kväll. Han blir en 37-åring i en 17-årings kropp. Han börjar på high school, där också hans två barn går och det kan ju bara gå på ett sätt när han försöker ställa saker till rätta. Jag skrattade högt när jag såg den. Perfekt film att pigga upp sig med när man är hemma och är sjuk. Något roligare än "The proposal", men å andra sidan är de ju så långt ifrån varandra som man kan komma också.



Idag har jag kännt mig piggare, så nu känner jag att det börjar vända. Ska vara hemma imorgon också och sen ska jag göra ett nytt försök att gå och jobba på torsdag. Ska faktiskt bli riktigt skoj att gå och jobba! Undrar om jag kommer känna samma sak när jag väl är där och jag ser allt jag har att göra... ;) Livrädd för baciller kommer jag definitivt vara också. Mitt immunförsvar lär ju inte direkt vara på topp nu efter en sån här grej. Men jag har försökt att pressa i mig vitaminer, fruktsallad och fruktjuicer. Sen får jag väl låta bli att ta folk i hand till en början helt enkelt. Kan bara inte bli sjuk igen nu!!!! Så håll tummarna för mig på tordag.



Kommentarer
Postat av: Gissan

Håller tummarna hårt hårt...

Hoppas du är bättre nu din stackare... inge kul o va sjuk så länge, men du är en kämpe ;)

Kram på dig

Gissan

Postat av: Norpan

Gissan: Tack tack! Imorgon ska jag gå iväg första dagen så jag hoppas det ska gå fint :) Kram

2009-10-14 @ 23:29:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback