Norpan working girl igen imorgon!

Dags att gå tillbaka till jobbet igen! Nu ska det nog gå bra hoppas jag! Är egentligen sjukskriven tills på fredag, men då jag känner mig mycket piggare nu så gör jag ett försök. 16 dagar hemma från jobbet får räcka för en lång tid framöver hoppas jag!

Matlådan är fixad för morgondagen. Riktigt pysslig idag :) Men lär ju spara in lite pengar nu när kassan för nästa månad inte lär bli lika som den brukar med så lång frånvaro!! Tur det inte är jul ännu... Blev köttfärssås och fullkornsmakaroner! Typiskt nog hade jag ingen ketchup utan den är kvar uppe i stugan! Så blir till att köpa en ny imorgon. För ketchup ska det ju vara lite grann i köttfärssås, annars blir det inte bra :)

Tidigare under kvällen moffade jag våfflor med hjortronsylt och grädde! Guuuuud så gott det är ibland! Och ofta tar man en för mycket så man nästan mår illa efteråt :) Men det är det värt! Var år och dar sen jag käkade våfflor senast! Eller nej, kanske inte, men ett år sen är det allt i alla fall.

2 filmer till hann jag med idag. Det blev sista "Johan Falk - Leo Gaut" som finns just nu och "Knowing". Knowing var en lite annorlunda film med Nicolas Cage bla. Lite sci-fi, men inte mycket. Det är en action-thriller! Spännande var den och klart sevärd! Om ni vill se ett smakprov ifrån den får ni klicka
här.

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund
innan det är sovdags! Alltid skönt att läsa en stund för att komma till ro! Natti natti!



Kommentarer
Postat av: Daniel

ojoj du stackars vän. Du har oxå varit såååå sjuk. Men e säker du frisknar till nu till helgen!!



Oxå legat en vecka dyngrak i sängen å ojjat mej (därför inte besökt dej) å orkeslös. Man tacka vetja filmer å allt möjligt gött.



Voffler - det gillar jag. Du bjuder väl på ett parti vofflor nästa gång jag kommer till sverige??

Postat av: Norpan

Daniel: Ja jag har sett att du med varit som en vissen kamel, stackare! Godis och film gör en gött då :)) Klart jag bjuder dig på våfflor med äkta hjortronsylt och grädde nästa gång du kommer till Sverige! Men då får du allt lära mig några av dina fina sexiga aerobicssteg :)

2009-10-15 @ 23:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback