Megaqueen of stenskott!


På väg till jobbet gjorde jag skäl för min titel stenskottens drottning!
(Kan man ha mer än svart bälte i stenskott?) Jajemän! Fick ett stenskott igen! Några väl utvalda ord for ur mig i bilen! 5 veckor sedan jag bytte hela framrutan! Wihoooo! Not! :( Låg inte speciellt nära framförvarande bil heller. Nu har jag lugnat mig något och sitter mer och muttrar lite för mig själv...

Till min förvåning så sprack inte hela rutan denna gången för stenskottet kom mitt i rutan och blev en "vacker" liten stjärna. Som tur är har jag faktiskt försäkring 2 månader efter att jag bytt rutan så ingen självrisk ska det bli denna gången när jag får åka och laga. Sen fick jag hem ett brev där jag kan fortsätta ha denna försäkring ett år till för 289 kr eller nåt liknande! Tror ni jag ska ta den eller? YOU BET!

3 bytta framrutor under 2 års tid varav jag hade fått 2 stenskott på den sista rutan där båda gjort att jag hade 2 stora sprickor tvärs över rutan från olika håll, en upptill och en nertill. Och nu ännu ett! Är jag inte miss queen of stenskott så säg! Vill nån ta över titeln? Nä, trodde väl inte det... Pansarframruta, finns det såna????


Kommentarer
Postat av: mallis in real life

Jag har aldrig hört talas om nån som får så mycket stenskott som du. Det vilar nån slags förbannelse över dig eller nåt.



Ha en fortsatt trevlig dag.



Kram

Postat av: Norpan

Mallis: Nej förstår att du inte hört nån mer som lyckas med samma som mig! :) Japp, nån förbannelse måste det vara! Kanske gjort nåt elakt i mitt tidigare liv ;) typ stänkt ner nån när jag dykt ner i sjön, eller råkat putta till nån på dansgolvet, eller skällt ut nån telefonförsäljare eller nåt ;)



Ha en fortsatt trevlig dag du med! Kram

2009-10-28 @ 14:58:35
Postat av: Gissan

Hur gick det med tågresandet..? ;)

Och pansarglas finns nog säkert...liiiite liiiite dyrare bara...

Jag vet hur det känns o få stenskott på rutan..har åxå bytt ruta på mina två nya bilar... plus att det sitter ett stenskott där nu (eller två förresten) men det lagade dem med nåt lim så det har inte börjat spricka än i alla fall...

Hoppas du slipper fler nu.

Kram Gissan

2009-10-28 @ 17:13:54
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Ida

Alltså, du har ju fan maximal otur!! En pansarframruta vore nog ingen dum idé till dej ;D

2009-10-29 @ 09:56:03
Postat av: Daniel

Voi suck

Trafikens drottning kanske vi inte är



Men rarhetens miss Norpan är du iaf!

2009-10-29 @ 12:32:29
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Veronica svarar

hehe. bor du längs en grusväg eller? Har fått ett enda stenskott som påverkat rutan riktigt mycket :) Är det svårt att lära sig spela gitarr? antar att du spelar?!

Ha en bra dag du med!

2009-10-29 @ 16:22:00
URL: http://livetivitavillan.blogg.se/
Postat av: Veronica svarar

väldigt sugen på att lära mig spela gitarr. har alltid velat kunna dra igång en låt och få folk att sjunga med på fest o dyl. Dessutom är det fint!

2009-10-29 @ 17:57:45
URL: http://livetivitavillan.blogg.se/
Postat av: Norpan

Gissan: Fick lägga ner tågresandet för ett tag. Jag köpte ett tågkort och började åka tåg, men hann bara åka typ 3 gånger sen blev jag sjuk i 4 veckor, varav jag var hemma 3. Så var ju helt bortkastat. Sen har jag inte varit frisk för att kunna cykla ner och ta tåget + att jag varit rädd för att få nåt nytt med mitt förmodligen ganska kassa immunförsvar :) Men ska börja igen om någon vecka eller så.



Nej, klart panarglas lär väl kosta en del :) Ska och laga imorgon. Hoppas att det inte syns så mycket då efter lagningen. För då hade man ju hellre bytt rutan igen.. Men det gör de väl inte om de kan laga förstås. Du verkar också ha lite otur då med sånt medans vissa verkar klara sig helt! Vi får hoppas för oss båda att vi slipper fler :) Kram kram



Ida: Ja, visst har jag! Nä, en pansarruta vore inte dumt! Som står emot allt!!!! :P



Daniel: Du är för go gulliga du!!! :) Och lika rar är du!

2009-10-29 @ 18:00:14
Postat av: Norpan

Veronica: Nä faktiskt är det inte grusvägar som jag fått stenskott utan motorvägar och vanliga asfaltsvägar från lastbilar och bilar. Ett var en dubb från ett dubbdäck. Så har helt enkelt bara en väldig otur.



Har precis börjat lära mig spela gitarr så har inte spelat länge. Är mitt nya mål! :) Det krävs en del träning! Enkelt skulle jag nog inte vilja säga om man vill bli riktigt duktig och inte bara köra ackord utan mer fingerpicking. Har spelat piano tidigare så inte direkt samma. Spelar du nåt instrument?

2009-10-29 @ 18:02:10
Postat av: Norpan

Veronica: Ja, visst är det fint! Älskar akustisk gitarr! Det är en bra sällskapsgrej! Lite mysighetsstämpel på en gitarr! :)

2009-10-29 @ 22:37:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback