Mera film...

Hurra för film! ;) Vad annat kan jag göra... 2 filmer till sedda. Nu har jag gått över till Johan Falks deckarfilmserie. Första var "GSI". Riktigt bra och spännade! Såg också "The proposal" med Sandra Bullock idag. En mysig komedi med ett tema man sett förut, men tyckte ändå om den. Motspelaren är Ryan Reynolds som är jäkligt snygg särskilt i den här filmen! Hmmm, kanske skulle satsa på att knäcka extra som filmrecensent.... Jag är ju snart på god väg :)



Och fler filmer lär det bli imorgon. Är sjukskriven resten av den här veckan också efter att ha varit till doktorn idag, men jag hoppas att jag känner mig tillräckligt pigg för att kunna gå på onsdag eller åtminstone på torsdag. Nu får det vara nog helt enkelt, även om febern inte är helt nere. Får ta bilen till jobbet och sen ta det lugnt. Ge det en chans i alla fall. Imorgon ska jag också försöka ta en liten promenad ordentligt påpälsad. Hon tyckte jag behövde lite frisk luft för att stärka mig efter att ha varit inne så länge. Sen gäller det att passa sig för nya baciller för mitt immunförsvar är väl lika med noll just nu efter den här svängen. Nästa vecka ska jag också vaccinera mig mot svininfluensan (vare sig det är den jag haft eller ej). Jag tillhör riskgruppen så känns bäst så.

Nu är det dags för sängen! För det kan ju vara bra att sova lite också när man är sjuk även om det känns som jag sover i alla oändlighet. Höll på att sova över läkartiden på förmiddagen idag också! Tur jag inte gjorde det!!!


Kommentarer
Postat av: mallis in real life

Det finns inget bättre än att titta på film när man ligger hemma och är krasslig. Kul att du gillade Johan Falk-filmerna.



The proposal får man väl se och du har rätt, Ryan Reynolds ÄR snygg. Lyllos Scarlett Johansson som får vara gift med honom.



Tipsa gärna om mer bra film!!



Och krya på dig förstås. Kram Mallis

Postat av: Norpan

Mallis: Ja, det lär bli fler filmtips. Mer Johan Falk står på tur och sen filmen "Knowing" och "17 igen".



"The propasal" går inte att jämföra med "Allt för min syster" men tycker den var sevärd och mysig ändå och som sagt Ryan Reynolds gör ju rätt mycket bara han ;) Visste faktiskt inte att Scarlett J är gift med honom. Så verkligen lyllos henne! Tack! Och kram tillbaka!

2009-10-13 @ 12:45:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback